Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ - ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ

Ας θυμόμαστε πάντα αυτό το παιδί ειρηνικά, όπως ειρηνικά αναπαύεται εκεί που βρίσκεται. Ειδικά στις 6 του Δεκέμβρη, ας μην αμαυρώσει και ας μην εκμεταλλευτεί κανείς και για κανένα λόγο τη μνήμη του. Ας μη δώσει κανείς το δικαίωμα στους "γνωστούς άγνωστους και γνωστούς" να κάνουνε παιχνίδι. Ας μην πέσει ούτε μία απο τις πέτρες που σας ζητούν να πετάξετε. Μην τσιμπήσετε τα δολώματά τους, μην παίξετε το παιχνίδι τους πάνω στη μνήμη αυτού του παιδιού. Εγώ πάντως δεν το παίζω. Θυμάμαι και θα θυμάμαι πάντα τον άδικο χαμό του Αλέξη Γρηγορόπουλου, επιθυμώ και απαιτώ την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου του και εκεί σταματώ. Οτιδήποτε πέραν αυτών, αφορά την οικογένεια και μόνο αυτού του παιδιού που, όπως τη μνήμη του, έτσι πρέπει κι αυτή να τη σεβαστούμε.

8 σχόλια :

Sof είπε...

Θα το θυμομαστε παντα και θα ευελπιστουμε οτι δεν θα υπαρξει αλλο παιδι με τετοια {τυχη}..

Την καλησπερα μου..

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

kastrini

Ας κάνουμε όλοι μας ότι μπορούμε γι' αυτό.

OSTRIA είπε...

ας ειναι ο ΑΛΕΞΗΣ τελευταιο θυμα της κρατικης βιας....

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

OSTRIA

Όπως είπα και στη φίλη μας παραπάνω, πέραν του να το ευχόμαστε, θα πρέπει να δούμε όλοι μας τι μπορεί να γίνει και τι μέτρα μπορούν να παρθούν ώστε η κρατική βία να περάσει κάποτε στο παρελθόν. Τουλάχιστον αυτή. Μας πηδάνε που μας πηδάνε, ε όχι να μας πυροβολούνε κι όλας!

BUTTERFLY είπε...

Περαν του οτι συμφωνω σε οσα γραφεις, η φωτογραφια που εβαλες ειναι συγκλονιστικη! Ο Αλεξης, αναμεσα στα λουλουδια, εκει που δολοφονηθηκε, αναμεσα μας, να μας κοιταει γελαστος, σαν να ειναι πανω απο ολα αυτα, γαληνιος, παντα παιδι...δεν ξερω δεν εχω λογια να περιγραψω αυτο που αισθανθηκα οταν την ειδα!

OXΙά είπε...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

BUTTERFLY

Ακριβώς αυτά που λες σκεφτόμουν όταν έκανα αυτό το μοντάζ. Όντως αυτό το παιδί βρίσκεται πάνω απο όλα και όλους. Και δεν ξέρω τι θα ένιωθε βλέποντας όλους όσους νόμισαν οτι θα τιμήσουν τη μνήμη του με έκτροπα και βία.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

ΟΧΙΑ

Μακάρι να μην είχε χρειαστεί ποτέ να το κάνω.