Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αδερφε,ευχομαι τα καλυτερα!! Επι τελους,κατι συντομο,περιεκτικο,και ....ναι!! Γροθια στο στομαχι! Αντε,γιατι με την πολλη αναλυση των αρθρων,εδω και τεσσερα χρονια....αμαν!! Λιωσαμε!! Τα καναμε ολα αλλοθι στο τελος!! Ετσι!! Να αγιασει το χερι σου με την συγκεκριμενη αναρτηση! Αυτοι ειμαστε!
Τελος!! Οτι παθαινουμε ειναι απο το κεφαλι μας!!Τελικα..."χεζμεντε"
ο ......ελλην!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Για μια νέα προοδευτική διακυβέρνηση, βασισμένη στην προγραμματική συμφωνία Κεντροαριστερας-Αριστεράς, κάνει λόγο ο Φώτης Κουβέλης " OYΣT PE ΠOΛTIKO PEMAΛI !! ΔEN ΣAΣ EXOYME EΣAΣ OΛOYΣ ANAΓKH !! OYΣT !!

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Ανώνυμος 28 Ιουνίου

http://vasiliastismonaxias.blogspot.gr/2013/08/blog-post_4.html

Ανώνυμος είπε...

....Ο αγών, όπως τον αντιλαμβάνωμαι, δεν είναι απλώς οικονομικός. Η οικονομική χειραφέτησις είναι μόνον μέσον προς ψυχικήν και πνευματικήν χειραφέτησιν του ανθρώπου. Δεν ζητούμεν ν’ ανατρέψωμεν την θρησκείαν, την οικογένειαν, την Πατρίδα, αλλά να δώσωμεν ανώτερον, βαθύτερον περιεχόμενον εις την θρησκείαν, εις την οικογένειαν, εις την Πατρίδα....

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

29 Ιουνίου 2014 - 9:35 μ.μ.

Ζητώ συγγνώμη φίλε και θα εξηγηθώ.
Όπως ίσως θα έχεις προσέξει, υπάρχει προέγκριση σχολίων.
Αν ήξερες πόσοι χρυσαυγίτες και φασιστόμουτρα μου στέλνουν κατάπτυστα και υβριστικά σχόλια σχεδόν καθημερινά, δε θα το πίστευες.
Το χθεσινό σου σχόλιο έτυχε να έρθει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά τέτοια, που είναι πάντα ανώνυμα όπως και το δικό σου και, δυστυχώς, το πήρε η μπάλα.
Ίσως από βιασύνη, ίσως από απροσεξία, αλλά κυρίως λόγω του ότι αγνοούσα την ρήση του Καζαντζάκη.
Ζητώ και πάλι συγγνώμη.

Ανώνυμος είπε...

ο ποδοσφαιριστης σαμαρας επεσε μονος του.τωρα γιατι διαφοροι επιμενουν να μας πεισουν οτι εγινε πεναλτυ,δεν ξερω.καλλιστα μπορει να ειναι οι ιδιοι που οταν εχει να κανει με ομαδες φωναζουν για διαιτησιες.