Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΣ

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Βασιλια μου,οχι μονο γ...το Ευρω τους,μα και την ανθρωπια τους,οπως τους εγραψε και η κοπελιτσα προχθες,και γ.... ολη τους την υπαρξη και την φυτρα!!Παει στο διαολο...πρωι-πρωι ξαναχτυπησαν τις καθαριστριες,αυτες τις γυναικες που τοσο λεβεντικα,δινουν μαθηματα αντιστασης,σε ολη την Ελλαδα!Ποση ντροπη τελικα,μπορουμε να χωνεψουμε σαν εθνος;Ελπιζω να μην βρουν την απαντηση ποτε οι αρχαιολογοι,γιατι........!!!!!

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Χτυπούν ανυπεράσπιστες γυναίκες με γκλομπς και ασπίδες που τους έχουν αγοράσει οι ίδιες με τον ιδρώτα τους. Αυτές δεν είναι γυναίκες φίλε. Είναι άντρες με αρχίδια. Γυναικούλες με στρινγκάκια είναι οι πουστόμπατσοι που τις χτυπάνε κι εμείς που καθόμαστε και τα καμαρώνουμε όλα αυτά αντί να βγούμε όλοι μαζί στους δρόμους για να μην ξέρουνε μετά που θα κρυφτούνε αυτά τα μουνόπανα που, με την ανοχή μας, έχουν καταντήσει έτσι αυτόν τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινα,ηθελα να'ξερα.....οι δικαστες που βγαλαν την αποφαση,δεν καταλαβαινουν οτι εχουν γινει ρομπες!!
Βρε δεν εχουν φιλοτιμο...εστω για την τιμη των οπλων...να αντιδρασουν!Αν οι δικαστικες αποφασεις δεν εφαρμοζονται.......εε...παει στο διαολο...τι εμεινε; Μια απεργια,με αυτο τον λογο....ναι αυτο θα ηταν μια πατριωτικη πραξη! Βρε...καναν καλο που θα τον βρουμε;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ανοικτό το ενδεχόμενο να αποδεχτεί ο Αλέξης Τσίπρας πρόσκληση του Πρωθυπουργού για να συζητήσουν, άφησε την Τρίτη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. ... Σύμφωνα με εκτιμήσεις πολιτικών παρατηρητών, είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του Αλέξη Τσίπρα σε μία δυνητική συζήτηση που θα αφορούσε -και - στην κατάρτιση κοινής διαπραγματευτικής στάσης της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφορικά με το θέμα του ελληνικού χρέους..... Την ίδια τοποθέτηση έκανε χθες και ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή. Εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός θα πρέπει να φανεί πιο δημοκρατικός και να καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα να συζητήσουν όλα τα μεγάλα θέματα.. -------- AΠO ΠOY TA KATEBAZETAI AYTA ;; ME TO ΠAΛIO, KATAΣTPOΦIKO, ME TA 3 "Y" (YΠOTEΛEIΣ-YΠOTAKTIKH-YΠOΔOYΛOI=ΠPOΔOTIKO ANΘEΛΛHNIKO AΠOIKIOKPATIKO BOΘPOΣYΣTHMA), ΔEN ΔIAΠPAΓMATEYEΣAI, ΔEN ΣYZHTAΣ, AΛΛA KAI OYTE KAN ΔAKTYΛAKH BOHΘEIAΣ !! TO NEO EPXETAI AΠO TO NEO !!!