Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ Η ΚΑΝΝΑΒΗ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!
ΣΩΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΥ!

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δεν με πειραζει καθολου να το διαβασουν και αλλοι ανθρωποι.Ισα-ισα
που καλο θα κανει στην ενημερωση.
Εγω για πρωτη φορα ακουσα απο τον γυιο μου,γι'αυτο το θεμα.Σπουδασε βιολογια...ναι στην αρχη....λιγο ανησυχησα.....μετα εψαξα πλυ και ενημερωθηκα....ειναι κυριολεκτικα μεγαλη ντροπη για τον κοσμο της επιστημης,να αποσιωπει,το αισχος των φαρμακευτικων βιομηχανιων!!Αισχος!!Φυσικα,ολο και προσπαθει η νεα γενια...πρεπει να τους βοηθησουμε,να σπασει σιγα-σιγα το κατεστημενο.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Ανώνυμος

Χαίρομαι πάρα πολύ για την στάση σου απέναντι στο θέμα και για το ανοιχτό σου μυαλό φίλε (ή φίλη) μου. Μην σταματάς όμως μόνο σ' αυτό το σχόλιο. Πες το, διάδωσέ το όπου και σε όσους ανθρώπους μπορείς. 'Ισως έτσι συμβάλλεις στο να σωθεί κάποια ζωή. Να είσαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

ΘEMA: "Κάτι δεν πάει καλά…..... !"

Ο ΔIIOPIΣMENOΣ από την ΠPAΞIKOΠHMATIKH "φιλοδυτική" (USA) KYBEPNHΣH του Κιέβου, NEONAZI KAI ... ΣAINTOΛOΓOΣ (EΣΩTEPIKOΦAΣIΣMOΣ) "Πρωθυπουργός της Ουκρανίας", (Αρσένι Γιάτσενιουκ) Aποδοκιμάσθηκε Eντονα στη ... ΓEPMANIA, όπου έφθασε για να παραστεί στην Tελετή Aπονομής του Bραβείου του από τον Πρόεδρο της ΕΕ, Χέρμαν βαν Ρομπάι. !!! ..... Η TEΛETH EΓINE ΣTO .... AAAAAXEN (Aachen) !!!!! ....... "Κάτι δεν πάει καλά…..... !" :-))