Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Θ. ΤΕΝΕΖΟ

Ο Θοδωρής Τενέζος απαντά στη λάσπη που δέχεται τις τελευταίες ημέρες με την ακόλουθη επιστολή και ατράνταχτα στοιχεία και παρακαλεί όποιον θέλει να τα αναδημοσιεύσει:

"Βλέποντας την αναλγησία και την ένοχη δήθεν αδιαφορία του πολιτικού κόσμου και των μηχανισμών ελέγχου και δικαιοσύνης, που στην πραγματικότητα δεν είναι παρά μόνον για ιδιοτελή συγκάλυψη της ύπουλης επίθεσης λάσπης που εκτοξεύεται εναντίον μου, προστατεύοντας τα μεγάλα συμφέροντα, ΕΠΩΝΥΜΑ σας στέλνω:
-Μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατά του Σπυρίδωνος Ζησιμόπουλου του Κων/νου, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, για τα αδικήματα:
α) κατάχρηση εξουσίας (άρθρο 239 Π.Κ.)
β) παράβαση καθήκοντος (άρθρο 259 Π.Κ.)
γ) παρασιώπηση εγκλημάτων (άρθρο 232 Π.Κ.)
-Συμπληρωματικό υπόμνημα της IRON TENCO Α.Ε. επί της ως άνω μηνύσεως κατά του Σ. Ζησιμόπουλου του Κων/νου, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Ενώπιον του κ. Πταισματοδίκου Αθηνών (19ο Τμήμα).
-Διάταξη του Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών Ιω. Π. Διώτη, για άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Σπυρίδωνος Ζησιμόπουλου του Κων/νου, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού για παράβαση καθήκοντος (άρθρο 259 Π.Κ.), της 2/7/2008.
Σας παρακαλώ για την αναδημοσίευση των στοιχείων.
Τενέζος Θεόδωρος
Email: tenezos@hotmail.com
Τηλ: 6982009287".

Διαβάστε ολόκληρη τη μήνυση του Θ. Τενέζου ΕΔΩ

4 σχόλια :

Unknown είπε...

καλησπέρες.
το έκλεψα για το blog μου. ευχαριστώ.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

kokalina

Ειδικά στο συγκεκριμένο ζήτημα, αυτό είναι ζητούμενο. Εγώ σ' ευχαριστώ.

BUTTERFLY είπε...

Μπραβο βρε βασιλια μου! Να το κλεψουν ολοι!

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

butterfly

Ας το κλέψουν, ας το κλέψουν.