Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΚΟΝΕΑ
















Ο Αλέξης Γρηγορόπουλος
πήγε να βρει το Μιχάλη Καλτεζά
στις γειτονιές των αγγέλων
και ο Επαμεινώνδας Κορκονέας
θα πάει να βρει τον Αθανάσιο Μελίστα
σε κάποιο επαρχιακό αστυνομικό τμήμα
γιατί χωρίς δουλειά, πως θα ταίσει τα παιδιά του;
β.τ.μ.






7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

η ελλαδα εχει δημοκρατια΄
την κυβερναει η λογικη η το παραλογο γιατι ακουσα συμπολιτες μου να δικαιολογουν τον φονο του παιδιου που ηταν και γονος ευπορης οικογενειας ε τοτε να παρει ο καθενας απο εμας ενα τουφεκι στοιν ωμο και να αρχιζει να πυροβολει οποιον γουσταρει
συμφωνα με την λογικη των χουντοσπορων που κυβερνουν την χωρα

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον που λογοκριθηκε και σοκαρε την ελληνικη κοινωνια

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

ανώνυμος

Εύχομαι στα φασιστοειδή που δικαιολογούν αυτόν το φόνο να μην ξυπνήσουν ποτέ, γιατί ο μόνος τρόπος να ξυπνήσουν τέτοιοι υπάνθρωποι είναι να εκτελέσει το παιδί τους κάποιος Κορκονέας.

Ανώνυμος είπε...

Ena nearo paidi, 15 molis xronon, dolofonise ellinas astinomikos kai i kivernisi mila gia ilikes apozimioseis stis leilatimenes epixiriseis....
kala afto einai to provlima?
afto katalave i kivernisi?
pali to xrima brosta?
toso ma toso peinasmenoi einai?
as fane loipon oso theloun kai as afisoun ta nea paidia isixa sta oneira tous kai stis prosthokies tous....
ta paidia stis pories edeiksan to ithos tous kai aftoi oi ilithioi, poli pithanon politikoi kikloi kataferan kai to feroun sta metra tous...stin varvarotita kai tin via pou theloun na pistepsoume emeis oti tha prepei na fovomaste.
Den tous theloume more...
den tous theloume katholou...
to kako einai oti mas xrisimopoioun...
paei to paidi...
ego afto kleo...
propetis

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Προπέτης

Χθες σε μια εκπομπή τσακωνότανε ένας της ΝΔ με έναν του ΠΑΣΟΚ γιά τη δημοτικότητα των αρχηγών τους μετά το συμβάν. Και μετά απορούνε ορισμένοι γιατί συμβαίνουν όλ' αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Την ίδια στιγμή η Νεολαία του ΣΥΝ αποφασίζει να διαδηλώσει την παραμονή των Χριστουγέννων. Αυτό το γεγονός έδωσε την αφορμή στον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου να ξεσπαθώσει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του ALTER. Στο καυγά μπήκαν ο Χρήστος Κώνστας και παράγοντες του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας οι οποίοι απείλησαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι σε περίπτωση που πραγματοποιήσουν την πορεία διαμαρτυρίας τους εκείνη την μέρα θα αξιώσουν από την κυβέρνηση να βγάλει τα τανκ στους δρόμους και να ζητήσει την συνδρομή του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και των ΗΠΑ για να καταπνίξει την εξέγερση της ανυπότακτης νεολαίας στο αίμα.

Άλλωστε, το δημοσίευμα του κυριακάτικου ΠΡΙΝ είναι εξίσου αποκαλυπτικό για το χουντικό παρελθόν του υπουργού Δικαιοσύνης Σωτήρη Χατζηγάκη. Η εφημερίδα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς χαρακτήρισε ούτε λίγο, ούτε πολύ τον υπουργό ως "ακροδεξιό φασίστα" που μισεί τους διαδηλωτές.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΙΤΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΑΛΒΑΝΟΙ, ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ, ΡΟΥΜΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΣΟΜΑΛΟΙ, ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ, ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ, ΚΟΥΡΔΟΙ)_.

ΠΑΙΔΕΙΑ 'ΕΘΝΙΚΗ'
'ΟΧΙ' ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Ανώνυμος 5/4/2013

ΕΞΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.