Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ 2000


β.τ.μ.

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό β.τ.μ.
"Γλυκό κρασί στην κόλαση" να το χαρατηρίσω για να στο συνδέσω με το προηγούμενο βίντεο. Προϊούσης της ημέρας αρχίω να ισιώνω!

Σαν σήμερα έφυγαν δυο άνθρωποι που ονειρεύτηκαν μια άλλη Ελλάδα. Ο Μανόλης Αναγνωστάκης και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Τον πρώτο τον πίστεψα επειδή πήρε πολύ γρήγορα το δρόμο του γυρισμού από το όνειρό του.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Αλέκα

Δεν έχω καμία αντίρρηση να αντικαταστήσουμε το γλυκό νερό με γλυκό (ή και ξερό) κρασάκι.
'Οσο γιά τους εκλειπόντες, τον πρώτο είσαι απ' τους λίγους που τον πίστεψαν αλλά τον δεύτερο, δυστυχώς, τον πίστεψαν πολλοί.

Γιά μιά ακόμα φορά σ' ευχαριστώ γιά τα καλά σου λόγια.

Keep Dreaming είπε...

Eikones kathimerines pou alles fores pligwnoun, alles fores einai oudeteres kai kapoies alles stigmes se plymmirizoun xara. Estw kai proskairi.

H zwh mas se ena videaki.
Ti pio aplo?

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Ε.Α.

Έλα ντε!
Τι πιό απλό απ' το να πιούμε γλυκό νερό στην κόλαση;

Καληνύχτα "συνέταιρε".

Mystis είπε...

Tι ωραίες παραγωγές αυτά τα βιντεάκια. Εκπληκτικά!
Αλλά οδυνηρά...
Ένιωσα να μην έχω καμιά σχέση με αυτή την πραγματικότητα... Ντράπηκα...

Παρεμπιπτόντως, επειδή είμαι από επαρχία, βόρεια, το πολιτισμικό σοκ για μένα εδώ στην Αθήνα ήταν οι ζητιάνοι. Οι οποίοι πληθαίνουν, μέσα στα χρόνια, ανησυχητικά...
Δεν ξέρω...

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

"Παλιόφιλε"

Φαντάσου πόσο οδυνηρά είναι γιά μένα, αφού χρειάζονται μέρες γιά να φτιαχτούν και που τα βλέπω δεκάδες φορές μέχρι να τα τελειώσω!
Σου δίνω το λόγο μου οτι αφού τα τελειώσω, σχεδόν δεν τα ξαναβλέπω.
Είναι όμως ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ παρηγοριά, όχι το να "αρέσουν", αλλά το να "αγγίζουν" έστω και έναν άνθρωπο και ειδικά όταν αυτός είσαι εσύ, που σε εκτιμώ και σε πάω.
Το να δηλώνεις δημόσια οτι "ντράπηκες", με κάνει να νοιώθω οτι πετυχαίνω το σκοπό μου, γιατί αυτό ακριβώς θέλω να φωνάξω. Οτι όλοι μας, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της αφεντιάς μου, πρέπει να ντρεπόμαστε γιά την κατάντια αυτής της χώρας.