Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΩΡΘΟΓΡΑΦΕΙΑ

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τα Μικροαστικά παραμύθια συνεχίζονται! Δεν υπάρχει, δεν υφίσταται "Νεοφιλελεύθερη Παγκοσμιοποίηση" ΔΙΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΎΤΕ ΥΦΊΣΤΑΤΑΙ ... Νεοφιλελεύθερος ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΌΣ!!!! Παίζεται λόγω ΦΟΒΟΥ με της Πολιτικές Επιστημονικές Ορολογίες Συνολικά!!! Αλλά ΟΎΤΕ και η Πολιτική Επιστημονική Εννοια Ορολογία ... "Νεοεθνικισμού" Υφίσταται !!! Καλά ΔΕΝ μάθαται Ιστορία ;;; Δεν Καταλάβατε τίποτσι (τίποτα); Τόσο Πνευματική και Ψυχική Υποτέλεια και Υποταγή ;; Τόσο κ. Τόση Ηλιθιότητα;; Τυχαίο;; ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΟΥΜΕ!!! ... Και βόλτα φέρνει ο Λουλάς!!! Ίσως καλύτερα... Όταν θα κλαίει ο μπαγλαμάς τότε θα καταλάβετε ότι ... ΔΕΝ Ζήσατε Ούτε είταν η ΖΩΉ για Εσάς!! Αλλά όπως έλεγε η γιαγιά μου η Αντάρτισα Ζωής: Να Χέσω τα γράμματα που μάθαται !!! Και Εμείς προσθέτουμε.. γάμ.. Τα Γράμματα και την Ορθογραφία που Σας έμαθαν !!!

Ανώνυμος είπε...

Τα Μικρόβια του Φασισμού στη Σισιαλδημοκρατία!

[Σύνθημα του Κομμουνιστικού Κόμματος Γερμανίας που κυκλοφόρησε στις εκλογές του 1920, γράφει: «Οι
ψηφοφόροι υιοθετούν τη στάση σας! Δικτατορία των τραπεζιτών ή δικτατορία των εργαζομένων;» (Τί άλλαξε με το Σήμερα;;)]

Ο φασισμός δεν έλκει μόνο ιστορικά την προέλευσή του κατά κύριο λόγο από τη σοσιαλδημοκρατία, υπό την έννοια ότι πολλοί εκ των βασικών ηγετών του προέρχονται από το συγκεκριμένο χώρο: ο Μουσολίνι, πρώην εκδότης της «Avanti», επίσημου οργάνου των Ιταλών σοσιαλιστών, ο Πιλσούντσκι, πρώην ηγέτης του Πολωνικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, ο Μόσλι, πρώην υπουργός στη δεύτερη κυβέρνηση των Εργατικών, με πρωθυπουργό τον ΜακΝτόναλντ.
Ακόμη και ο Αδελφός ξεκίνησε από ... Αριστερά φίλε Τσίπρα!
Ο φασισμός εκπορεύεται ιδεολογικά κυρίως από τις τακτικές στις οποίες έχει ήδη καταλήξει η σοσιαλδημοκρατία.

Αναζητώντας τα ίχνη του Φασισμού βρίσκουμε κ. βλέπουμε Σοσιαλδημοκρατική Πολιτική!

Αντί Επιλόγου για Τους Αριστερούλιδες Τσίπρα, Κοτζιάς και συνοθήλευμα: Τα (5) πέντε εγκλήματα της σοσιαλδημοκρατίας εναντίον της Εργατικής Τάξης:

Η σοσιαλδημοκρατία, συνεπώς, προετοίμασε ιδεολογικά το δρόμο για το φασισμό: Καταρχήν,
εγκαταλείποντας ή αλλοιώνοντας το Μαρξισμό, δεύτερον, αρνούμενη το διεθνισμό και προσδένοντας τους εργάτες στην υπηρεσία του «δικού τους» ιμπεριαλιστικού κράτους, τρίτον, πολεμώντας τον κομμουνισμό και την προλεταριακή επανάσταση, τέταρτον, παραποιώντας το «σοσιαλισμό» ή χρησιμοποιώντας αορίστως «σοσιαλιστικές» φράσεις («η νέα κοινωνική ευταξία», η «κοινοπολιτεία», «η βιομηχανία ως δημόσια υπηρεσία» κλπ.) για να καλύψει το μονοπωλιακό καπιταλισμό, πέμπτον, υπερασπίζοντας την ταξική συνεργασία και την ενσωμάτωση των οργανώσεων της εργατικής τάξης στο καπιταλιστικό κράτος. Ολα αυτά παρέχουν την ιδεολογική βάση και τα θεμέλια του φασισμού, ο οποίος αντιπροσωπεύει το τελικό στάδιο της πολιτικής που επιζητά την πλήρη αφομοίωση της εργατικής τάξης, δεμένης χειροπόδαρα, στον καπιταλισμό και το καπιταλιστικό κράτος. Το σύνολο αυτής της προπαγάνδας και τακτικής που ακολούθησε η σοσιαλδημοκρατία έσπειρε σύγχυση, αποδυνάμωσε και τσάκισε την ταξικά συνειδητή σοσιαλιστική θεώρηση όλων εκείνων των εργατών που επηρέαζε, εμπόδισε τη διάδοση της επαναστατικής μαρξιστικής αντίληψης, εξέθρεψε φασιστικές εν μέρει ιδέες περί εθνικισμού, ιμπεριαλισμού και ταξικής συνεργασίας, και συνεπώς άφησε τις μάζες να γίνουν εύκολη λεία για το φασισμό.

Και ΕΑΝ ο Τσίπρας και cia Είναι Αριστερά τότε Εμείς Είμαστε Εξωγαλαξιακοί και ερχόμαστε από το Νεφέλωμα ΝΧ24/2α/5Ζ3