Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΡΑΝΟΜΑ;

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον γιατί με σένα θα το πάρουν κι όσοι δεν έχουν κανένα απ' τα δικά σου προβλήματα.
Φίλε φύτεψε στην γλάστρα σου, για να έχεις όταν χρειάζεται και πάρε και aswaghanda (withonia somnifera είναι το λατινικό επίσημο όνομά του) είναι φυσικό ηρεμιστικό αγιουβερδικό, μπορεί να σε βοηθήσει,θα το βρεις σε διάφορες μορφές ακόμα και σε λάδι, επίσης ίσως κι η βαλεριάνα σε βάμμα, αν θές ζέστανε λίγο το νερό να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Και δες μήπως χρειάζεσαι κανένα ολιγοστοιχείο, τίποτα μαγνήσιο... που το βράδυ όταν το παίρνεις βοηθά τον οργανισμό να ηρεμεί και κοιμάσαι. Ψάξτο μέ κάποιον καλό φυτοθεραπευτή.
Από το κράτος μην περιμένεις τίποτα είναι υπό κατάρρευση όλο το σύστημα, κι ίσως είναι για καλό αυτό, είμαστε στις ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ! ζωής... αφθονίας... υγείας... Κανόνισε την πάρτη σου μόνος σου.
Ψάξε και στο ίντερνετ για φυσικά ηρεμιστικά. Αν θες παυσίπονα φυτικά μπορώ να σου πω.
Αρπαγόφυτο, Salix alba (είναι η ιτιά και δρα σαν την ασπιρίνη) Φιλιπέντουλα, Nigella Sativa (που είναι και για αλλεργικούς πονοκεφάλους, ακόμα και σε παροξυστικό βήχα). Θα τα βρεις σε μορφή βάμματος. Αν θες και φαρμακείο θα σου πω κι αυτό. Στην Σόλωνος στο φαρμακείο Νικολάου Χατζοπούλου) όπου μπορείς και να ρωτήσεις την Χατζοπούλου και για άλλα παυσίπονα βάμματα ή γεμμοθεραπευτικά... Δεν το κάνω για να την διαφημίσω αν ξέρεις άλλο μέρος που μπορείς να πας να προμηθευτείς πας εκεί. Αν δεν ξέρεις σου λέω ένα κεντρικό γιατί αυτά δεν τα έχουν όλοι.
Σου εύχομαι καλή τύχη.