Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΝΑΒΗ


Το φυτό της Κάνναβης δεν είναι αυτό που ο περισσότερος κόσμος πιστεύει και που του έχουν φυτέψει στο μυαλό με διαρκή και έντεχνη προπαγάνδα και αισχρά ψέματα από το 1930
που φρόντισαν και κατάφεραν να το απαγορεύσουν παγκοσμίως.

Οι ίδιοι οι Αμερικανοί όμως, με καθοδήγηση των οποίων εξαπλώθηκε η απαγόρευση του φυτού
σε όλο τον κόσμο, έρχονται τώρα να το νομιμοποιήσουν, πρωτίστως σαν ένα απίστευτο φάρμακο
που θεραπεύει ή καταστέλλει δεκάδες ασθένειες και παθήσεις, και μετά σαν ουσία για προσωπική και ευφορική χρήση.

Στην Ελλάδα, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, μέχρι πριν 2-3 χρόνια κανείς δε μιλούσε δημόσια
για το ζήτημα και η πληροφόρηση, και πόσο μάλλον στην ελληνική γλώσσα, ήταν σχεδόν
ανύπαρκτη. Τώρα τα πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν. Εγώ ο ίδιος δημιούργησα μια ομάδα στο Facebook πριν 9 μήνες περίπου, για να δω αν ο κόσμος θα ενδιαφερθεί και θα βγει επιτέλους να μιλήσει ανοιχτά γιά το θέμα. Στην αρχή, για 6 μηνες περίπου, η ανταπόκριση ήταν ασήμαντη, γύρω στα 150-200 μέλη. Το τελευταίο τρίμηνο ο αριθμός των μελλών έχει φτάσει στις 2.500 και αυξάνεται καθημερινά. Παράλληλα δημιουργήθηκε και μια ξεχωριστή σελίδα στο Facebook, όπου συγκεντρώθηκε όλο το μέχρι τώρα μεταφραστικό μου υλικό, και που ενημερώνεται με κάθε νέα μετάφραση.

Όποιος ενδιαφέρεται να αφήσει το μυαλό του ανοιχτό, να πληροφορηθεί και να μάθει γιατί απαγορεύεται το άγιο φυτό της Κάνναβης και να εκπλαγεί βλέποντας έρευνες και αποτελέσματα μεγάλων πανεπιστημίων που αποδεικνύουν ότι η Κάνναβη θεραπεύει πολλούς καρκίνους και πολλές άλλες ασθένειες και παθήσεις, αλλά και ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πρώτη ύλη για την δημιουργία των πιό ανθεκτικών και φιλικών προς το περιβάλλων αντικειμένων και κατασκευών, ας ρίξει μιά ματιά.

Θα βρείτε τη σελίδα με τις συγκεντρωμένες μεταφράσεις ΕΔΩ
και την ομάδα "η αλήθεια για την Κάνναβη" ΕΔΩ

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Καλε μου,και βασιλικε μου,απο το παιδι μου,εμαθα την αληθεια για την κανναβη,οπου μεσα απο τις σπουδες του,στον χωρο της βιολογιας,με ενημερωσε επιστημονικα για τα θεματα αυτα. Χαιρομαι παρα πολυ,τα εχουμε ξαναπει ,που σιγα-σιγα ,το κινημα αυτο ,ολο και πιο πολυ καταχτα οπαδους. Βλεπω σημερα,οτι κανετε βηματα οργανωσης,προς ενημερωση κ.λ.π Αν μπορω καπου να βοηθησω,θα χαρω.Ειναι πραγματι εντυπωσιακο,και θα ηταν καλο,να το βρουν αργοτερα οι αρχαιολογοι,οπως λες,τι πολεμο,και τι διαστρεβλωσεις εχουν κανει στο θεμα,εδω και δεκαετιες.Και δεν ειναι προσφορη θεραπεια μονο για τον καρκινο. Ακομα,και στις νευρολογικες παθησεις,επιδρα θετικα ως ουσια,και ας μην αναφερουμε ,ολους τους υπολοιπου κλαδους.Σε παρακολουθω καθημερινα,ποτε με γελιο,ποτε με σκεψη....μα παντα με ενδιαφερον. Να εισαι παντα καλα.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για τη στάση σας και το ανοιχτό σας πνεύμα.