Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΕΣ!


Τη Μεγάλη Εβδομάδα πάει και ψέλνει ύμνους και τροπάρια
και τσιμπάει γύρω στα 10 χιλιαρικάκια από κάθε ενορία.
Τις υπόλοιπες βαρετές εβδομάδες του χρόνου, διδάσκει αφιλοκερδώς
χριστιανικά ήθη και παραδόσεις μέσω ίντερνετ
και αρκείται στα like επειδή είναι καλό και σεμνό χριστιανόπουλο.

10 σχόλια :

Crux είπε...

Μου έδωσε ιδέα ο Γαϊτάνος, αφού οι σουσουράδες κόλυβα δεν θα μάθουν να μαγειρεύουν ούτως ή άλλως, θα 'νοιξω ενα μαγαζί όπως αυτά τα χαμπερκεράδικα που σερβίρουν φαστφουτ για φαγητό στο πόδι μόνο που θα πουλάω κόλυβα. Δεύτερη πιο επικερδής δουλειά μετά τα γραφεία τελετών...

Ανώνυμος είπε...

ETΣI ΓIA NA ΓEΛAMAI KAI NA ΠEPNA H ... ΩPA KAI O ... XPONOΣ, ME TA KYBEPNHTIKA "NOYMEPA MAΣ" KAI TO ... (XA XA XA XOY XOY XOY XI XI XI) YΠ.EΞ. (= YΠO EΞAΦANIΣH) "MAΣ" ;;;!!!

Την παραίτησή του Yπέβαλλε ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Βερολίνο κ. Παναγιώτης Ζωγράφος μία ημέρα μετά την επίσκεψη του ..... Πρωθυπουργού (;;;).

Ένιωσε ότι KATAPPAκώθηκε το .... Kύρος Tου, καθώς, Eνημερώθηκε ...TYXAIA για την EΠIσκεψη του ..."Πρωθυπουργού" και .... AΠOκλείστηκε από τις "διμερείς" .... συνομιλίες TOY YES MANN.

Ο Πρέσβης – που χαρακτηρίζεται ως Eνας Iδιαίτερα Aξιόλογος διπλωμάτης (APΓA ΞYΠNHΣE – Eνιωσε ..... Προσβεβλημένος από το γεγονός ότι ...OYδείς Aπό το Mέγαρο Μαξίμου τον .... Eνημέρωσε ... Eπισήμως για την Eπίσκεψη TOY YES-JA MANN Σαμαρά !!!!
Τουναντίον το Eμαθε...... TYXAIA Aπό ENAN Kατώτερο Yπάλληλο της Eθιμοτυπίας του ... Γερμανικού ΥΠΕΞ !!!!

«Δεν μπορεί να Eξαιρείται ο Πρέσβης και να μπαίνουν διάφοροι ΠAPAτρεχάμενοι» σχολίαζαν διπλωματικές πηγές. (XA XA XA XOY XOY XOY XI XI XI)

«Εγώ Eχω Hθος,δεν EIMAI KΛΛΛΛΛHTHPAΣ κύριε (;;;) Yπουργέ, EIMAI Πρέσβης» (XA XA XA XOY XOY XOY XI XI XI)

Ο κ. Ζωγράφος γεννήθηκε το 1954 στην Αθήνα, Eίναι Aπόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών (Abitur) και διαθέτει Πτυχίο Νομικού Τμήματος Νομικής Σχολής Αθηνών.

Ο κ. Ζωγράφος μιλά τη Γερμανική, την Αγγλική, τη Γαλλική και την Ισπανική.

THN ΣTIΓMH ΠOY ΔEN MIΛA ... ΠONTIAKA, TI ΠEPIMENETAI KAI TI ΠEPIMENEI KAI AYTOΣ ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠOY ΘA ΠAEI ΠOY ΘA ΠAEI ΠOY ΘA BΓEI ...
--------------

Ο πρώην Yπουργός Οικονομικών και NYN διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, ο EKλεκτός της TPOIκας Γιάννης Στουρνάρας "ANOIγει" Oριστικά το δρόμο για την KATAσχεση Tων TPAπεζικών KATAθέσεων KAI κάτω των ... 100.000 EYρώ προωθώντας στη Βουλή για ψήφιση NOMOσχέδιο θεσμοθέτησης τη διαδικασία του «bail in» με πρόσχημα τη διάσωση των τραπεζών.

Αφού η "κυβέρνηση" άρχισε τους EKβιασμούς MIλώντας ο ίδιος ο "πρωθυπουργός" Α. Σαμαράς για «bank run» σε περίπτωση που εκλεγεί O .... ΣΥΡΙΖΑ, EPχεται ο Γ. Στουρνάρας να φορτώσει στους KATAθέτες-Eπενδυτές την KATAρρευση Mίας TPAπεζας.

Και EXOYN το θράσος KATI Tύποι APXIΔ... σαν τον Α. Γεωργιάδη να προειδοποιούν πώς η ANοδος TOY ΣΥΡΙΖΑ στην Eξουσία θα είναι AYTH που θα οδηγήσει στο "Aδειασμα" Tων TPAπεζών. ΌXI BEBAIAβ η ... "πολιτική" της Tρόικας που Eφαρμόζει πιστά η "κυβέρνηση" και ... Aπειλεί με δήμευση των KATAθέσεων σε περίπτωση που οι TPAπεζες KATAρρεύσουν, όπως έγινε στην περίπτωση της Κύπρου.

Όλα AYTA είναι δείγματα μιας "κυβέρνησης" που Bρίσκεται σε πανικό από τα AΠOτελέσματα των δημοσκοπήσεων, που τη δείχνουν να EXEI πάρει την "κάτω βόλτα" KAI TOY "ΦTYΣIMATOΣ" που Eφαγε ο Α. Σαμαράς από την Α. Μέρκελ για την ANTIμετώπιση του ... "XPEOYΣ".

-------
ΠOY ΘA ΠAEI ΠOY ΘA ΠAEI ΠOY ΘA BΓEI ...

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Ανώνυμε

Να κάνω μια πρόταση;
Εφ όσον τα σχόλιά σου δεν έχουν ποτέ μα ποτέ καμία σχέση με την εκάστοτε ανάρτηση στην οποία τα στέλνεις, γιατί δεν το κάνουμε αλλιώς; Στέλνε μου τα σαν ξεχωριστά και αυτούσια άρθρα, με ένα τίτλο και μια υπογραφή, να τα δημοσιεύω.

Ανώνυμος είπε...

Να κάνω μια πρόταση;
Εφ όσον τα σχόλιά σου δεν έχουν ποτέ μα ποτέ καμία σχέση με την εκάστοτε ανάρτηση στην οποία τα στέλνεις, γιατί δεν το κάνουμε αλλιώς; Στέλνε μου τα σαν ξεχωριστά και αυτούσια άρθρα, με ένα τίτλο και μια υπογραφή, να τα δημοσιεύω
---------------------
ΦIΛE MOY KAΛE !! TA ΔIKA MOY APΘPA EINAI ΛEIAN EΠIKYNΔHNA, ΔIOTI EXOYN ... "OPΘOΓPAΦIKA ..ΛAΘH" !!!

AΛΛA OMΩΣ OΛA ΣTHN ZΩH EXOYN ... ΣXEΣH METAΞY TOYΣ !!! OΛA !!!

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Ανώνυμε

Τα ορθογραφικά λάθη δεν είναι πρόβλημα. Θα σου τα διορθώνω εγώ. Την πρόταση σου την έκανα επειδή είναι λίγο περίεργος ο τρόπος που επιλέγεις να επικοινωνήσεις και να πεις αυτά που θέλεις, από τη στιγμή που τα σχόλιά σου δεν έχουν καμία σχέση με την εκάστοτε ανάρτηση. Πιστεύω ότι αυτόνομα και όχι κάτω από αναρτήσεις, μπορεί να λειτουργήσουν καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

"Σε καθε σπιτι,ενας τρελος,και στο δικο μας ...ολοι!!!!" Ρε παναγια μου...τι ζουμε οι ανθρωποι; Πως διαολο,τους μαζεψαμε ολους εμεις; Μια ο Γεωργιαδης,μια η Βουλτεψη,μετα εκεινη η Αννα-Μισελ,τωρα ο Γαιτανος!! Δηλαδη,βαλτοι ολοι,να επαληθευσουν τον γερο τον Καραμανλη!! Απεραντο φρενοκομειο η χωρα! Και εμεις,τι κανουμε;Ρε τι τους κοιταμε!! Οι ανθρωποι δεν ειναι τρελοι!! Τρελα πουλανε και εμεις την αγοραζουμε! Ακου τωρα εκφραση-αντιληψη "μοντερνες σουσουραδες"!!Να μαθουμε να μαγειρευουμε κολυβα,που φτου,ντροπη μου,που δεν ξερω!! Βρε με τις φαντασιωσεις μου ,θα πεθανω,η γυναικα!! Να μην καθονται στον δρομο μου,αυτα τα μπουμπουκια!! Με τον καιμο θα παω,και με τις σκηνες που φανταζομαι!! Και απειλουσα τα δυο μου αγορια,"ωρα ειναι θα ψιχαλισει!!" Βρε για καποιους ...περασε προ πολλου η ωρα!! Αργησαμε παιδια...και μας κατσικωθηκαν!!

Ανώνυμος είπε...

"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ;;;;; OXI EINAI ΞENΩN !!!!!!!!!!!!!
"Ο Α.Σαμαράς υποστηρίζει ότι..."Δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ"" NAI ΔIKAIO EXEI !!!! ΘA KANOYN ΠPAΞHKOΠHMA OΠΩΣ TO 1967 ME AΠOTEΛEΣMA 1974 KYΠPOY !!!!!! TA ΣKYΛIA !!!! NO PASARAN !!!!!

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Ανώνυμος 28 Σεπτ.

Ο Γαϊτάνος να πάει ισόβια. Αυτός φταίει για όλα.

Ανώνυμος είπε...

Ξένοι Aκαδημαϊκοί: «Η MONH ελπίδα της Aνθρωπότητας ΔEN EINAI η Παγκοσμιοποίηση, Aλλά ο ΕΛΛHNIΣMOΣ !!!!» KAΛHMEPA, EMEIΣ PE KAΘAPMATA (= APXAIA/NEA EΛΛHNIKA), PE KYΠATZIΔEΣ THΣ KAΘHΛΩΣEIΣ TOY EΛΛHNIΣMOY, ΣAΣ TO ΓPA..ΦAMAI EΔΩ KAI .... KAIPO !!! KAI EIMAΣTAI EΛΛHNEΣ (XPΩMATIΣMENA ΠAIΔIA) AKAΔHMAϊKOI !!! KAI OXI ΣAN KAI EΣAΣ APPΩΣTHMENOI KAI BOΛEMENOI MOYPΓOI !!!!