Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΕΨΕΙ

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Καλε μου,και .."βασιλικε μου",
ας ερθει επιτελους,εκεινη η ωρα,που θα την "κανουν"....και να ειμαστε σιγουροι ολοι....δεν θα το παρουμε χαμπαρι!! Ξερουν να φυλαγονται !!
Γι'αυτο,και εμεινε η εκφραση "νυχτα
θα φυγουν"!! Σιγα,μην και την πιο σωστη δουλια,την κανουν μερα!! Οχι,
ξερουν να κινουνται παντα στο σκοταδι!!Μεχρι τοτε,να ειμαστε καλα και να "προσεχουμε"!!

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Τον Τσαουσέσκου τον θυμάσαι;
Αλλά θα μου πεις, εμείς δεν είμαστε Ρουμάνοι, αγριάνθρωποι. Εμείς είμαστε δημοκρατικός λαός, γαμώ τη δημοκρατία μας και τον κάλο που έχουμε στον εγκέφαλο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ διαπίστωσε:
"Ταυτόχρονα, το τελευταίο διάστημα όλο και πιο φανερά εκδηλώνεται η αντίθεση "μεταξύ του αντικειμενικά ενισχυόμενου συστήματος με πολλούς πόλους και της τάσης των ΗΠΑ και της ιστορικής Δύσης να τηρήσουν τις συνηθισμένες κυριαρχικές θέσεις τους, μεταξύ της πολιτισμικής πολυπλοκότητας του σύγχρονου κόσμου και των προσπαθειών να επιβάλουν σε όλους τη δυτική κλίμακα των αξιών ".
Η Δύση, όπως επισήμανε ο Υπουργός, "όλο και περισσότερο απομακρύνεται από τις δικές της XPIστιανικές PIζες και όλο και λιγότερο αποδέχεται τα θρησκευτικά αισθήματα των ανθρώπων από άλλα θρησκεύματα ".!!

YΓ 1: Απόφαση κόλαφος για τους δανειστές της Ισλανδίας. Η Ισλανδία είχε το δικαίωμα, όταν οι τράπεζές της κατέρρευσαν τον Οκτώβριο του 2008, να αρνηθεί να αποζημιώσει τους ξένους επενδυτές, αποφάνθηκε σήμερα το δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελεύθερων Ανταλλαγών (AELE).
Το δικαστήριο απέρριψε τα επιχειρήματα που παρουσίασαν η Βρετανία και η Ολλανδία, αναφέρεται στη σχετική δικαστική απόφαση.
YΓ 2: Ουκρανία: Λουτρό αίματος με επικάλυψη ... E.E. and USA and ;;;