Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

5 σχόλια :

Joe35 είπε...

Η κάνναβη βρισκόταν για χιλιάδες χρόνια στο φαρμακείο του ανθρώπου. Αυτό που με εντυπωσίασε πραγματικά, είναι το πόσο ΠΑΝΟΥΡΓΟ είναι-ήταν το σχέδιο αυτών που την κήρυξαν ως παράνομη επιβλαβή και επικίνδυνη, δηλαδή οι φαρμακοβιομηχανίες με τα αμύθητα κέρδη τους σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις. Έβαλαν τους ίδιους τους ανθρώπους που έως τότε επωφελούνταν από τις ευεργετικές της ιδιότητες, να "φυλάνε" το μυστικό από τον ίδιο τους τον εαυτό!!! ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΥΦΥΕΣ! Τι εννοώ, πέρασαν σιγά-σιγά στη νοοτροπία των απλών πολιτών την πεποίθηση ότι όποιος ασχολείται με την κάνναβη (με οποιοδήποτε τρόπο), είναι χασικλής - αλήτης - κατακάθι και απόβρασμα της κοινωνίας. Κάνοντας μακροχρόνια πλύση εγκεφάλου στους πολίτες, δημιούργησαν μια στρατιά από χιλιάδες πρόθυμους "πολίτες-μπάτσους" έτοιμους να "κράξουν" και να δείξουν με το δάχτυλο όποιον ασχολείται με αυτά τα πράγματα, απομονώνοντας τον από την κοινωνία ως επικίνδυνο. Και η μπάλα φυσικά πήρε μαζί της όλες τις ιδιότητες της κάνναβης, καλές και κακές (αν μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχουν κακές). Όχι απλά έκρυψαν το μυστικό κάτω από την μύτη μας αλλά βάλανε και εμάς τους ίδιους (αυτούς δηλαδή που θα είχαν να κερδίσουν από αυτό) να το φυλάμε, απίστευτο!!! Το είδα αυτό με τα μάτια μου όταν αφού παρακολούθησα μερικά ντοκιμαντέρ με θέμα τις θεραπευτικές ιδιότητες της κάνναβης έναντι των καρκίνων, προσπάθησα να συζητήσω το περιεχόμενο τους με έναν άνθρωπο της παλιάς σχολής (τον πατέρα μου), ο οποίος δεν τα είχε δει. Με το που ανέφερα τη λέξη "κάνναβη", διέκρινα στο ύφος του μία δυσπιστία, μία επιφύλαξη που συνοδευόταν από μία ενστικτώδη ανάγκη να αλλάξει συζήτηση και τότε κατάλαβα ότι έχει δεχτεί τόση πλύση εγκεφάλου για αυτό το θέμα, που του είναι αδύνατο να υπερβεί τα όρια του (ή μάλλον τα όρια που κάποιοι άλλοι του έθεσαν), ακόμη και αν η ανταμοιβή είναι η θεραπεία των καρκίνων ή έστω ενός είδους καρκίνου ή τουλάχιστον η πιθανότητα θεραπείας (δεν αξίζει να το δούμε?). Να σημειωθεί ότι εγώ στη ζωή μου έχω εμπειρία από ναρκωτικά (και μεγάλο κομμάτι της σημερινής κοινωνίας πιστεύω) και εξαιτίας μου, ο πατέρας μου είχε μία επαφή με αυτό τον χώρο. Όχι με τα ναρκωτικά τα ίδια, αλλά με την ιδέα, με συζητήσεις και είχε τη γνώση ότι εγώ σε κάποια φάση της ζωή μου έχω κάνει χρήση σχεδόν όλων των ειδών των ναρκωτικών. Φαντάζομαι πως θα αντιδρούσε κάποιος άνθρωπος που δεν έχει καμία επαφή. Στην καλύτερη περίπτωση θα προσπερνούσε κατευθείαν την αναφορά σαν να μην έγινε καθόλου ή σαν να πρόκειται για μαγγανεία-τσαρλατανισμό και κομπογιαννιτισμό. Στην χειρότερη θα κορόιδευε, θα κολλούσε ταμπέλες, θα απομόνωνε ή θα καλούσε και το 100!!!

Ανώνυμος είπε...

ότι σκατά βγεί ως "νέα ανακάλυψη"(και καλά..!),να το χάβετε!!
μπράβο πολύ μπροστά θα πάμε!!..
τέρμα μπροστά-ευθεία ντουβάρι,και μετά μην πείς οτι δεν στο 'πα,θα φάς φάπα γερή.
Ακόμα κι έτσι να είναι τα πράγματα,αυτό δε σημαίνει οτι καθένας πρέπει να έχει και μια φούντα στην αυλή του,και να παίρνει όσο θέλει για να μην πάθει καρκίνο!!
έλεος με την αμορφωσιά σε αυτόν τον κωλότοπο! ο καθένας κόβει και ράβει στα μέτρα του,και μετά θέμε να πάμε και ομπρός!

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Ανώνυμε (4/4/2014 2:22 π.μ.)

Θα μπορούσα να σου δώσω άπειρους συνδέσμους, να διαβάσεις να ξεστραβωθείς αλλά σήμερα το πρωί που ξύπνησα, αποφάσισα να ξεστραβώνω πλέον μόνο τους ευγενικούς αδαείς, όχι τους αγενείς πανηλίθιους. Πανάσχετε, πανηλίθιε, βλάκα με περικεφαλαία. Αυτός ο άμοιρος κόσμος δεν πάει "ομπρός", ακριβώς εξ αιτίας του είδους του πανηλίθιου που αντιπροσωπεύεις, το οποίο και είναι υπεύθυνο για τα περισσότερα απ' τα δεινά του κόσμου.
Αν εκτός από βλάκας είσαι και εύθικτος, ψάξε μόνος σου στον παγκόσμιο ιστό για την επιστημονικά τεκμηριωμένη αντιμετώπιση του καρκίνου και δεκάδων άλλων παθήσεων με τη χρήση των παραγώγων της κάνναβης και μετά κάνε δυό πράγματα για να εξιλεωθείς. Ξαναέλα εδώ να ζητήσεις ταπεινά συγγνώμη για τις μαλακίες που είπες και αμέσως μετά άρχισε να διαδίδεις όσο και όπου μπορείς τα θαυματουργά αποτελέσματα της χρήσης της κάνναβης, μήπως βοηθήσεις κανέναν άνθρωπο.
Βλάκα.

Ανώνυμος είπε...

"...εκτός κουτσομπολιά,λασπολογίες και σκοπιμότητες.."..ε??
μπράβο,και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λογάκια.θα τα έχω υπό'οψιν στο μέλλον.
α,και πρόσεχε γιατί καρκίνο μπορεί να μη πάθεις,αλλά τα εγκεφαλικά κύταρα,δεν τα βλέπω και πολύ σόϊ.
καλή συνέχεια φίλε μου!

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Ανώνυμε (5/4/2014 12:49 π.μ.)

1) Ούτε μια λέξη της προηγούμενής μου απάντησης δεν έχει σχέση με κουτσομπολιό, λασπολογία και σκοπιμότητα. Ελληνικά μηδέν.
2) Τα καλά μου λόγια ήταν ασορτί με τις καλές μαλακίες που είπες, αναθεματίζοντας το μεγαλύτερο φάρμακο στον κόσμο, χωρίς ίχνος επιχειρήματος.
3) Το γιά ποιόν ακριβώς λόγο θα τα έχεις υπ' όψιν στο μέλλον, γιατί δε μας το λες να το ξέρουμε κι εμείς;
4) Αν απευθυνθούμε σε ειδικό και του δείξουμε από τη μιά το υλικό που υπάρχει εδώ μέσα τώρα και 6 χρόνια χωρίς ούτε ένα ορθογραφικό λάθος και από την άλλη αυτά που έγραψες εδώ περί θέματος για το οποίο έχεις μαύρα μεσάνυχτα, θα μας πει ποιός από τους δυό μας έχει περισσότερα καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα (με 2 τ γράφεται).
5) Καλή συνέχεια και σ' εσένα αγαπημένε μου φίλε και περαστικά.