Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ Η ΣΗΜΑΙΑ

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω αν ειναι η τελευταια σου δημοσιευση αλλα σε παρακαλω ενα πραγμα μη μαγαριζεις αλλο την σημαια μας.αντιπροσωπευει ενα εθνος(ενιοτε με τις μλκες του αλλα δεν αντεχω να βλεπω αυτα τα πουλημενα μαιμουνα πανω της.ας μεινει τουλαχιστον αυτη καθαρη και αμολυντη γιατι εμεις πλεον δεν ειμαστε αναγνωρισιμοι ουτε photoτετοιο.
να σαι καλα
βιολα

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

βιολα

...Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people living life in peace...

Ανώνυμος είπε...

too good to be true
γιατι πιστευω πως η πηγη ολων των κακων ειναι το χρημα και η αγνοια πως τα σαββανα δεν εχουν τσεπες.
να σαι καλα βιολα

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

βιολα

Κυνηγώντας την ουτοπία, τουλάχιστον δεν μένεις αδρανής.

Ανώνυμος είπε...

απο την αλλη ομως τι νοημα θα ειχε να ζουσαμε σε ενα κοσμο χωρις πατριδες χωρις πολεμους και να ειμαστε ολοι δουλοι χωρις την παραμικρη δυνατοτητα εστω ελευθερης σκεψης.
επισης εχεις σκεφτει οτι μενω αδρανης γιατι ξερω οτι αν ξεσηκωθω τωρα δεν θα κερδισω τιποτα
γιατι δεν ξερω που το παει ο εχθρος μου και τι οπλα εχει.κρυβομαι οχι μονο γιατι φοβαμαι αλλα και γιατι περιμενω την καταλληλη ευκαιρια.
ειναι φαινομενικη η αδρανεια μου...σαν την κατσουλα ειμαι στην γωνια και κοβω κινησεις...τωρα αν με παρει χαμπαρι κανενας σκυλος αυτο ειναι αλλο θεμα
να σαι καλα βιολα

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

βιολα

..."τι νοημα θα ειχε να ζουσαμε σε ενα κοσμο χωρις πατριδες χωρις πολεμους και να ειμαστε ολοι δουλοι χωρις την παραμικρη δυνατοτητα εστω ελευθερης σκεψης..."
Δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο προσπάθησε να περιγράψει ο Lennon με το Imagine. Όσο για τα υπόλοιπα, δεν ξέρω τι να σου πω. Δεν ξέρω από τακτικές πολέμου.