Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

RUN FORREST RUN

2 σχόλια :

drandakip είπε...

Χαχαχαχα!!!!! Καλησπέρα!
Το γέλιο (από τη γελοιογραφία) δεν είναι βέβαια σκέτο, είναι κλαυσίγελως. Πάντως, οι νερντς της εξουσίας και οι νέρντς των πολιτών σε αγαστή συμφωνία (από αυτή τη διαπίστωση, η λύπη).
Παραθέτω ένα καλό κείμενο, σε περίπτωση που δεν το έχεις υπόψη σου!
"....Αποκαλύπτουμε σήμερα την ύπαρξη των νερντ

Τα νερντ, λοιπόν, είναι σατανικές υπάρξεις που ενώ γεννήθηκαν κανονικοί άνθρωποι αρχίσαν να μετεξελίσσονται σε νερντ από το νηπιαγωγείο. Η όλη τους εξέλιξη συνεχίστηκε μέχρι το Πανεπιστήμιο. Στο Πανεπιστήμιο δεν πολυασχολήθηκαν με την πολιτική. Μόνον όσο επιβάλλουν οι κανόνες των δημοσίων σχέσεων αλλά ασχολήθηκαν κυρίως με το χτίσιμο της εικόνας τους και με το να δημιουργούν επαφές που θα τους είναι χρήσιμες στο μέλλον και στις φιλοδοξίες τους. Πολλούς τους τσίμπησαν τα ξένα Πανεπιστήμια για εντελώς δικούς τους λόγους και μετά τα μεταπτυχιακά τους, τους έστειλαν στην Ελλάδα με διάφορες αποστολές που θα δούμε παρακάτω.
Η πλήρης μετεξέλιξη σε νερντ συμβαίνει όταν γίνεται κανείς Υπουργός. Τότε παίρνει την πραγματική του μορφή και εκτελεί την τελική αποστολή του.
Μια άλλη εξίσου αποτελεσματική σε εκτέλεση αποστολών κατηγορία νερντ είναι οι Σύμβουλοι των Υπουργών. Απλώς αυτά είναι σε κατώτερα μισθολογικά κλιμάκια και έχουν πολύ μικρότερο ποσοστό στις μίζες αν κι αυτό δεν έχει αποδειχθεί.

Βασικά σημεία αναγνωρησιμότητας των νερντ είναι :
- Απαραιτήτως κουστούμι γραβάτα
- Κατοικία κατά προτίμηση Βόρεια Προάστεια και γι’ αυτό δημιουργούνται και οι υποψίες συνεργασίας με τα βριλ
- Φοβερό θράσος στα ψέματα
- Πλήρης απομάκρυνση από οποιαδήποτε συνήθεια μπορεί να χαρακτηριστεί λαϊκή (π.χ. νερντ πολιτισμού που δήλωσε ότι βεβαίως και βγαίνω έξω για να πάω το παιδί μου στο σχολικό)

Από πού εξέρχονται τα νερντ:
Τα νερντ εξέρχονται στη γη από μία τρύπα που ονομάζεται τηλεόραση.
Το κάθε νερντ έχει αγορασμένο από τους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένο τηλεοπτικό χρόνο.

Τύποι αποστολών που εκτελούν τα νερντ:
Τα νερντ που είναι χαμηλότερα στην ιεραρχία π.χ. δήμαρχοι, υποχρεώνονται να εκτελούν ενδιάμεσες αποστολές (π.χ. εκαθαρίσεις πλατειών όπου συναθροίζονται κανονικοί άνθρωποι) ώστε να αποδείξουν την αξία τους, να ανέβουν την κλίμακα και να τους ανατεθεί η τελική αποστολή....."
Η συνέχεια για τις αποστολές των νερντς και για τους εχθρούς τους εδώ: http://aethraf.blogspot.gr/2011/08/blog-post_02.html

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

drandakip

Δεν το είχα υπ' όψιν. Καλό!