Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΟΥ


Το ελληνικό internet στη μακράν χειρότερη μορφή του.
Όταν δεν σέβεσαι τον ίδιο τον θάνατο που ανακοινώνεις.
Μιά οικονομική κρίση θα περάσει. Είτε με ένα ΔΝΤ είτε με μιά εξέγερση.
Μιά βαθειά κρίση πολιτισμού, ταυτότητας, αξιοπρέπειας και αλληλοσεβασμού
με τι φάρμακο άραγε περνάει;

6 σχόλια :

BUTTERFLY είπε...

Μα αυτη ακριβως η κριση πολιτισμου, αξιοπρεπειας και ηθικης σε ολο τον κοσμο ειναι που εχει φερει την οικονομικη κριση. Αυτο ειναι που δεν καταλαβαινουμε. Η κριση ειναι το αποτελεσμα του προβληματος, ειναι απλα ενα συμπτωμα της θανατηφορας ασθενειας που μαστιζει την ανθρωποτητα, εμεις παλευουμε να θεραπευσουμε το συμπτωμα και αφηνουμε την αρρωστια ανενοχλητη να φτανει μεχρι το μεδουλι μας!

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

BUTTERFLY

Γραμμένη η μοίρα του ανθρώπου φιλενάδα.

BUTTERFLY είπε...

Οχι ΒΤΜ μου, δεν ειναι γραμμενη! Οκ κι εγω πιστευω ως ενα βαθμο στο πεπρωμενο, αλλα εδω μιλαμε για πληρη αποχαυνωση, στραβωμαρα! Οταν πας και πεφτεις πανω σε ενα λεωφορειο επειδη απλα ενω το βλεπεις να ερχεται πανω σου αρνεισαι οτι ΕΣΥ πας αντικανονικα και ΕΣΥ θα σκοτωθεις και περιμενεις ως εκ θαυματος να πεσεις πανω στο λεωφορειο και να βγεις αγρατζουνιστος, ε δεν μπορουμε να μιλαμε για μοιρα, παρα για απυθμενη ηλιθιοτητα!

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

BUTTERFLY

Ίσως η απύθμενη ηλιθιότητα να είναι η μοίρα του ανθρώπου.

Θοδωρής είπε...

Έτσι λακωνικά χτύπησες πάλι ξάδερφε .
Αιδώς αχρείοι αγύρτες.Όσο για την απύθμενη ηλιθιότητα που αναφέρει η πεταλούδα λέω ότι επιδεινώνεται ραγδαία τελευταίως.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Θοδωρής

Ο Αϊνστάιν ξάδερφε ήταν ακόμα πιό λακωνικός από 'μένα όταν είπε "η ανθρώπινη βλακεία και το σύμπαν είναι άπειρα αν και για το σύμπαν διατηρώ τις επιφυλάξεις μου".