Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΛΑΚΑ


Στην Ισλανδία τους έβγαλαν με το ζόρι από το κοινοβούλιο και τους έχωσαν στη φυλακή.
Στην Ελλάδα τους φιλάνε τα χέρια. Φιλάνε τα χέρια που τους βάζουν κωλοδάχτυλο οι μαλάκες.
Γιατί αυτός εδώ ο μαλάκας δεν είναι ένας απλός μαλάκας. Είναι η ενσάρκωση της έννοιας μαλάκας. Ο Έλληνας μαλάκας που το 2012 εξακολουθεί να φιλάει χέρια διαφόρων αποχρώσεων και να υποκλίνεται. Και δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο. Είναι τόσοι που μπορούν και καθορίζουν τα πράγματα αιώνες τώρα. Μην προσπαθήσετε καν να τον ψυχολογήσετε.
Άβυσσος η ψυχή του μαλάκα.
Μην τα βάζετε λοιπόν με το χοντρό της φωτογραφίας και με κανέναν σαν αυτόν.
Αυτός που σας δυναστεύει από την εποχή του Μακρυγιάννη μέχρι τώρα δεν είναι ο χοντρός.
Είναι ο μαλάκας που του φιλάει το χέρι.

4 σχόλια :

Θοδωρής είπε...

Παρατηρώ έντονη δραστηριότητα τελευταία ξάδερφε.Ε μα και να θέλεις δε σε αφήνουν να αγιάσεις θα μου πεις.Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα αίσχος καραμαλάκα !!!!!!!!!!!!Χαιρετίσματα στους δικούς σου.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Θοδωρής

Όσοι δεν κοιμόμαστε ξάδερφε, κάνουμε ο καθένας τον αγώνα του απ' το δικό του μετερίζι. Όσο γιά τον μαλάκα της φωτογραφίας, όλοι όσοι έχουν συνδράμει το συγκεκριμένο κόμμα, ας τον κάνουν κορνίζα. Καλό βόλι.

Θοδωρής είπε...

Σωστά τα λες μεγάλε γιατί αν κάτι πρόσφερε το κόμμα αυτό ήταν έως το 1988-89 το πολύ και μετά επήλθε η απόλυτη διάβρωση.Για τον κόπανο αυτό μάλλον ζει στην εποχή του 1912-13 και μπέρδεψε τους Βενιζέλους !!!

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Θοδωρής

Ξάδερφε μέχρι το 88-89 πρόσφερε τα ψιλά. Από τότε και μετά έδωσε τα χοντρά. Μην κάνεις το κορόιδο. Όσο γιά τον μαλάκα, μακάρι να ήταν ο μόνος που έχει μπερδέψει τους Βενιζέλους.