Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ


Όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη. Ακόμα κι όταν φαινομενικά διαφέρουν.
Ακόμα κι όταν το ένα είναι Τουρκόσπορος και το άλλο Αμερικανοεβραίος.
Επί ένα τουλάχιστον χρόνο το ένα γουρούνι έκανε πατίνι τη ζωή του άλλου γουρουνιού παίζοντας το χαρτί που λεγόταν Βατοπέδι και Εφραίμ.
Και τώρα το ίδιο γουρούνι φωτογραφίζεται με το παπαδαριό
και με τον Εφραίμ στην πρώτη γραμμή, σχεδόν δίπλα του.
Πέραν της μόνιμης απορίας μου, γιατί δεν τους κάνουμε τη μούρη κρέας, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Θα συνοδεύσω αυτές τις φωτογραφίες με ένα κείμενο του διεθνολόγου Αντώνη Γρυπαίου. Σας συνιστώ να πατήσετε το "διαβάστε τη συνέχεια" και να το διαβάσετε.
Είναι λίγο μεγάλο αλλά αξίζει τον κόπο.
Εξ άλλου το παλούκι που μας έχουν χώσει δεν είναι μικρότερο...

"Γιατί το τέλος της Ε.Ε. πρέπει να έλθει από την Ελλάδα;;;
Πολλοί ψίθυροι και φήμες κυκλοφορούν διεθνώς ότι η Ε.Ε. θα διαλυθεί. Έρχεται λένε η παγκοσμιοποιημένη οικονομία και η Ε.Ε. μαζί με την Ευρωζώνη δεν έχουν θέση και πρέπει να διαλυθούν.
Είναι απαίτηση λένε, της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Οι ηγέτες της Ε.Ε. το γνωρίζουν αλλά προχωρούν σιγά-σιγά.
Για το σκοπό αυτό διάλεξαν την Ελλάδα σαν πειραματόζωο.
Η έξοδος της Ελλάδος θα κοστίσει λένε στην Ευρωζώνη 2 τρις Ευρώ.
Αυτά αποκάλυψε το STRATFOR μια Αμερικανική δεξαμενή σκέψεως.
Η Ελλάδα θα λάβει την επόμενη δόση, είτε πάρει είτε δεν πάρει μέτρα,
δήλωσε ο νέος διοικητής της ΕΚΤ, μέχρι να σπάσει ο κρίκος…..
Μια αποτυχία της Ελλάδος θα ήταν αποτυχία όλης της Ευρώπης δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας κ. Σαρκοζί.
Τελικά όλοι οι ηγέτες της Ε.Ε. ομιλούν για αποτυχία.
Στη παγκοσμιοποίηση δεν χωρά η Ε.Ε. και η Ευρωζώνη.
Η Ελλάδα έχει στοχοποιηθεί και κατέστη ο αδύναμος κρίκος της Ευρωζώνης. Μόλις σπάσει αυτός ο κρίκος η αλυσίδα των κρατών της E.E. & Ευρωζώνης θα διαλυθεί. Το παιχνίδι του ντόμινο θα ακολουθήσει, αφού πέφτοντας η Ελλάδα, θα ακολουθήσει η νότια Ε.Ε.
Αυτό η παγκόσμια διακυβέρνηση το γνωρίζει, γιαυτό στοχοποίησε την Ελλάδα, της δημιούργησε το πρόβλημα του χρέους, και το παιχνίδι πλέον παίζεται από τον ιδιοκτήτη όλων των τραπεζών της οικουμένης
που είναι ο παγκόσμιος κυβερνήτης και πρόεδρος της παγκόσμιας κυβέρνησης. Γιαυτό φρόντισαν να εγκαταστήσουν κυβέρνηση στην Ελλάδα ανδρείκελα πρόθυμα να εκτελούν τις εντολές τους.
Κατέστησαν τη πατρίδα μας, διεθνές θέμα και θέαμα χρεοκοπίας.
Όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη ασχολούνται με την Ελλάδα.
«Ότι θέατρον εγενήθημεν τω Κόσμω, και Αγγέλοις, και ανθρώποις»,
ψάλλει η Αγία ημών εκκλησία. Δηλαδή γίναμε παγκόσμιο θέατρο.
Έτσι προετοιμάζουν το έδαφος για το σπάσιμο του αδύνατου κρίκου της αλυσίδας της Ε.Ε.
Έρχεται ο Βιετναμέζος Αντικαγγελάριος της Γερμανίας με το σχέδιο «Εύρηκα», για να προετοιμάσει το έδαφος……..
Ακόμη και η Τρίτη εξουσία της χώρας η Δικαιοσύνη, δέχτηκε τον έλεγχο της τρό’ι’κα.
Γίναμε υποτελείς μέσα στην ίδια μας τη πατρίδα.
Η τρό’ι’κα μπαινοβγαίνει στα υπουργεία της πρώτης εξουσίας της χώρας, ενώ η δεύτερη εξουσία η νομοθετική, παραμένει απαθής.
Ο ΓΑΠ δήλωσε θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας με οποιοδήποτε τίμημα. Αυτό είναι ομολογία ότι είμαστε υπό κατοχή των δανειστών μας. Ο ΓΑΠ μαριονέτα των ισχυρών του πλανήτη, προσφέρει γη και ύδωρ. Ποτέ δεν λέει ΟΧΙ, ακόμη και στους Τούρκους λέει πάντα ΝΑΙ.
Η εκτελεστική εξουσία είναι ανύπαρκτη.
Υπάρχει μόνο για τους φουκαράδες του εσωτερικού.
Οι Ευρωπαίοι μας θεωρούν ήδη χρεοκοπημένους. Ο κρίκος της αλυσίδας είναι έτοιμος να σπάσει, μόλις δώσουν την εντολή οι Επικυρίαρχοι της Γης. Το νέο παγκόσμιο νόμισμα το GLOBO ή
όπως αυτοί το ονομάσουν, είναι έτοιμο να αντικαταστήσει το Ευρώ, το δολάριο, και όλα τα άλλα τοπικά νομίσματα των κρατών της Οικουμένης. Οι περιουσίες όλων των τραπεζών της Γης είναι ήδη κατατεθειμένες και κατασχεμένες από τις τράπεζες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και όλα τα έσοδα του κράτους από τέλη και φόρους πηγαίνουν όλα στις τράπεζες του Ρότσιλντ προέδρου της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Γιαυτό τα δημόσια ταμεία είναι άδεια.
Όλα αυτά τα γράφουμε για να αντιληφθεί ο αναγνώστης που πηγαίνουν οι φόροι που πληρώνει σήμερα.
Οι ηγέτες της Ε.Ε. πιόνια και αυτοί της Ν.Τ.Π. κάνουν ότι μπορούν για να καταστρέψουν την Ελλάδα, να τη χρεοκοπήσουν, ώστε να σπάσει ο κρίκος μόλις οι Κοσμοκράτορες ανάψουν το πράσινο φώς για τα περαιτέρω σχέδιά τους, τότε θα μας αδειάσουν, αδιαφορώντας για τη τύχη της Ε.Ε.
Η ανθρωπότητα έχει κατακτηθεί από μια σατανική θρησκευτική ομάδα. Οι επικυρίαρχοι εξουσιαστές της οικουμένης, είναι μια κλίκα τραπεζιτών οπαδών της θρησκευτικής ομάδας «Καμπάλα» που έχει τις ρίζες της βαθιά μέσα στο Σιωνισμό. Αυτοί χειραγωγούν τα γεγονότα στο πλανήτη , αφού έχουν συγκεντρώσει όλο το χρυσό της Γης, στα δικά τους θησαυροφυλάκια. Αυτή είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Ένα τμήμα αυτών είναι οι Illuminati που μαζί με τις άλλες Σιωνιστικές οργανώσεις αποτελούν τη παγκόσμια διακυβέρνηση.
Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, -παράλληλα με τη βίβλο- έχουν γίνει το ιερό τους βιβλίο.
Αυτοί έχουν πραγματοποιήσει όλους τους πολέμους στη Γη.
Σήμερα αρπάζουν τα πετρέλαια της Λιβύης, της Αιγύπτου, της Ελλάδος, κ.λ.π. προτιμούν πιόνια και ανδρείκελα στην εξουσία, σαν την «Αραβική Άνοιξη» και τον ΓΑΠ, για να κάνουν τη δουλειά τους.
Οι ερευνητές και αναλυτές της Ν.Τ.Π. θεωρούν ότι τα μέλη των οικογενειών Rockefeller & Rothschild βρίσκονται ανάμεσα στους κύριους μετόχους της Ν.Τ.Π. και πίσω από το περιβόητο μυστικό σχέδιο καθιέρωσης μιας δικτατορικού τύπου παγκόσμιας διακυβέρνησης. Αυτοί οι δύο απεφάσισαν να καταστήσουν την Ελλάδα αδύναμο κρίκο μέσα στην Ευρωζώνη, για να διαλύσουν την Ε.Ε. , και με σκοπό να υφαρπάξουν το χρυσό και τα πετρέλαια της χώρας μας. Δεν είναι τυχαίο ο Εμίρης του Κατάρ να ενδιαφέρεται και να επενδύει στα χρυσωρυχεία της Χαλκιδικής!!. Πίσω από τον Εμίρη και τον κακομοίρη (ΓΑΠ) , κρύβεται ο Ρότσιλντ και η κουστωδία αυτού.
Χαρακτηριστικά οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι ο κύριος στόχος των
κ.κ. Rothschild & Rockefellers είναι η δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που θα ελέγχει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Για το σκοπό αυτό , κατέστησαν την Ελλάδα πειραματόζωο για τη διάλυση της γηρασμένης Ευρώπης, αφού εδώ βρήκαν πρόσφορο έδαφος πολιτικών ηγετών της πεντάρας.
Οι ως άνω αναφερθέντες Κοσμοκράτορες και Παντοκράτορες, προσπαθούν να θέσουν σε εφαρμογή τα σχέδια «της Αδελφότητος», όπως αποκαλούνται, για ένα συγκεντρωτικό έλεγχο του πλανήτη.
Τα σχέδιά τους αυτά, και η Αδελφότητα, κυκλοφορούν επίσης κάτω από το όνομα «BLUE BEAM» μπλέ ακτίνα.
Η ελίτ της εξουσίας της παγκόσμιας κυβέρνησης είναι οι κύριοι
Rothschild & Rockefellers ιδιοκτήτες όλων των τραπεζών της γης, και υπάλληλοί τους όλοι οι Βασιλείς, Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και άρχοντες της Οικουμένης, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ.
Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί και κράτη όπως Ο.Η.Ε. ΝΑΤΟ, Ε.Ε., ΗΠΑ,
είναι εκτελεστικά όργανα στην υπηρεσία των δύο αυτών οικογενειών, μετά της κουστωδίας αυτών. (βλέπε ΣΟΡΟΣ, κ.λ.π.)
Oι ΗΠΑ άρχισαν να ξυπνούν μέσω του κινήματος των αγανακτισμένων, το οποίο γιγαντώνεται και εξαπλώνεται σε όλες τις πολιτείες. Γιαυτό ο «φιλάνθρωπος» ΣΟΡΟΣ έτρεξε να παίξει το παιχνίδι του, για να σώσει τη παγκόσμια διακυβέρνηση των Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, πριν προλάβουν και ξυπνήσουν οι Αμερικανοί.
Το πιόνι ο ΣΟΡΟΣ έτρεξε να σώσει ότι δυνατόν μπορεί να σωθεί, από την αγανάκτηση των Αμερικανών. Φοβούνται το λαό.
Αυτό τους φοβίζει…Έχουν ανάγκη τη νομιμότητα για να λειτουργήσουν. Ας μη τους τη δώσουμε.!!! Μόνο ο ΓΑΠ και η κουστωδία του τους παρέχει απλόχερα υποστήριξη.
Πρέπει ο πρόεδρος Ομπάμα να μη φοβάται πλέον την ηγεσία της παγκόσμιας κυβέρνησης, αλλά να ταχθεί στο πλευρό του λαού του.
Η εποχή που δολοφόνησαν το πρόεδρο Κένεντυ, παρήλθε ανεπιστρεπτί.
Πίσω από τα αμύθητα πλούτη, τις σκηνοθετημένες φιλανθρωπίες, και τις οικολογικές ανησυχίες των κ.κ. Rothschild & Rockefellers, κρύβεται ένα μυστικό σχέδιο που διαμόρφωσε τις διεθνείς εξελίξεις, επιβάλλοντας μεθοδικά τη Ν.Τ.Π.
Όλα αυτά τα επαναλαμβάνουμε για να γίνει αντιληπτό από τους αθώους
και ανύποπτους Έλληνες το γεγονός ότι οι Παντοκράτορες θέλουν να σπάσει ο κρίκος που λέγεται Ελλάς, και να διαλυθεί η Ε.Ε.
Το ίδρυμα στρατηγικών μελετών STRATFOR λέει ότι οι Ευρωπαίοι ετοιμάζονται να πετάξουν έξω την Ελλάδα από το Ευρώ, επίσης λέει ότι το μέλλον της Ελλάδος ως κράτος δεν είναι ιδιαίτερα λαμπρό.
Οι ηγέτες της Ε.Ε. περιμένουν μέχρι να συγκεντρώσουν αποθεματικό
2 τρις Ευρώ, και τότε θα μας πετάξουν έξω……….
Τότε έρχεται αναπόφευκτα η χρεοκοπία.
Έλληνες πειραματόζωα ευτυχείτε!!! Γίναμε διάσημοι σε όλο το πλανήτη, χάρη στο ΓΑΠ και τη κυβέρνησή του.
Δυστυχώς οι ηγέτες της Ε.Ε. χειρίστηκαν βλακωδώς το ζήτημα της Ελλάδος. Άφησαν τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση να κάνει παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδος, και εις βάρος της Ε.Ε. με εκτελεστικό όργανο το ΓΑΠ.
Οι ηγέτες της Ε.Ε. δεν είδαν το παιχνίδι των Επικυρίαρχων, ή το είδαν και συνεργούν εκόντες άκοντες.
Χρεοκοπία σημαίνει απόφαση εκτέλεσης της Ελλάδος.
Σήμερα ζούμε μια Ελληνική τραγωδία. Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα μετά το Β! παγκόσμιο πόλεμο που δέχεται να εγκατασταθεί στο έδαφός της ύπατη αρμοστεία. Σήμερα οι διεθνείς αγορές ποντάρουν σε μια πτώχευση της Ελλάδος στο άμεσο μέλλον.
Όλα αυτά σημαίνουν ότι η πιθανότητα να δεχτούν ισχυρά πλήγματα τα υπόλοιπα κράτη της ζώνης του Ευρώ, από μια άμεση πτώχευση της Ελλάδος έχει αυξηθεί σημαντικά.
Οι χώρες της Ευρωζώνης ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν μια άμεση χρεοκοπία της Ελλάδος, αρκεί αυτή η χρεοκοπία να είναι ελεγχόμενη. Γιαυτό άλλωστε καθυστερούν να δώσουν την 6η δόση.
Η Πορτογαλία ειδοποίησε την ηγεσία της Ε.Ε. να κρατήσει ζωντανή την Ελλάδα για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη, αλλιώς θα καταρρεύσουμε και εμείς όπως είπε.
Ελεγχόμενη χρεοκοπία σημαίνει μια πτώχευση όπου το κράτος θα τεθεί υπό ξένη κηδεμονία εν είδη αποικίας, δηλαδή θα τεθεί υπό προσωρινό περιορισμό των δικαιωμάτων του, μέχρις ότου οι τοκογλύφοι δανειστές, πάρουν πίσω τα λεφτά που μας δάνεισαν.
Αυτό σημαίνει, θα αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας, για να μας σώσουν όπως λένε, κατάσταση που δεν δέχτηκαν οι χώρες της Λατινικής Αμερικής, τους πέταξαν έξω, και πήραν τις τύχες τους στα χέρια τους. Η ελεγχόμενη πτώχευση ευνοεί τους δανειστές μας, και καταδικάζει σε φτώχεια το πληθυσμό της χώρας.
Εκείνο που μας σώζει είναι μια πλήρης παύση πληρωμών για το σύνολο του χρέους. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε. Δεν θα χάσουν οι δανειστές μας , αφού το χρέος αυτό είναι πλασματικό-λογιστικό, εξάλλου τα χρήματά τους τα έχουν ήδη εισπράξει υπό μορφή τόκων, αλλά θέλουν ισοβίως να αρμέγουν την αγελάδα-Ελλάδα, (βλέπε χρυσός της Χαλκιδικής, πετρέλαια όλης της Α.Ο.Ζ. κ.λ.π.) και επιπλέον τόκους τεράστιου χρέους. Είναι καιρός να κοιτάξουμε και λίγο το λαό μας, και όχι διαρκώς τους ξένους.
Στη πίεση των ηγετών της Ε.Ε. για στύψιμο του Ελληνικού λαού, εμείς απαντάμε με στάση εξωτερικών πληρωμών,
και σαν άλλος Σαμψών αναφωνούμε, «Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων».
Όμως αυτό προ’υ’ποθέτει εθνική πατριωτική ηγεσία.
Πολιτική ηγεσία που να πονά την Ελλάδα, και όχι ξενόφερτους πολιτικούς που δεν έτυχον Ελληνικής παιδείας.
Οι αρχαίοι πρόγονοι έλεγον, «Έλληνας είναι εκείνος όστις έτυχεν Ελληνικής παιδείας», ο ΓΑΠ έτυχεν Ελληνικής παιδείας;;;;;
Οι πολιτικοί μας δεν φθάνει ότι μας έφεραν ένα πανάκριβο νόμισμα, αλλά κλέψανε και από πάνω τεράστια ποσά, και μοίραζαν χρήματα του Ελληνικού λαού σε σκληρό νόμισμα, σε όλους τους κατατρεγμένους της υφηλίου.
Κατέστρεψαν τη βιομηχανία μας, και άλλους πλουτοπαραγωγικούς τομείς. Έτσι καταρρεύσαμε.
Τέτοιοι φωστήρες πολιτικοί μας κυβερνούσαν.
Μήπως με τη δραχμούλα μας δεν ζούσαμε καλά;;;Ώσπου ήλθε το Ευρώ με την Ευρωζώνη και τη παγκοσμιοποιημένη Ε.Ε. και μας κατάστρεψαν. Αντί για καλό, βρήκαμε κακό στην Ε.Ε. Πήγαμε για μαλλί , και βγήκαμε κουρεμένοι , που λέει ο λαός μας.
Βεβαίως τώρα που όλα τα κατάστρεψαν είναι πολύ αργά για τη δραχμούλα μας. Πολύ αργά για να σωθούμε. Είναι αργά για κλάματα.
Ξεπουλώντας όλο τον ορυκτό μας πλούτο, και τις άλλες κερδοφόρες επιχειρήσεις, μείναμε χωρίς εισοδήματα.
Δυστυχώς οι μαριονέτες πολιτικοί μας, ικανοποιούν τους Κοσμοκράτορες, και καταδυναστεύουν το λαό, αφού από τους
κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ αντλούν την εξουσία.
Η ηγεσία των κρατών της Βόρειας Ε.Ε. προτείνει συνταγές για τις χώρες του Νότου, που όπως φάνηκε από τα μνημόνια που έδωσαν στην Ελλάδα, είναι καταδικασμένες στην αποτυχία.
Οι ηγέτες της Ε.Ε. καθυστερούν τη πτώχευση της Ελλάδος μέχρι να ξεφορτωθούν τα μειωμένης αξίας Ελληνικά ομόλογα. Μας κάνουν τη ζωή δύσκολη για κάθε δόση δανείου, μέχρι να βάλλουν στο χέρι τη περιουσία της Ελλάδος, γιαυτό συνεχώς φωνάζουν προχωρήστε σε αποκρατικοποιήσεις που αυτό σημαίνει ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, όπως πρόσφατα συνέβη με τις συμφωνίες του Εμίρη και του κακομοίρη. Ο ΓΑΠ μας λέει ότι με κάθε δόση προσπαθεί να μας σώσει, και ακόμη να μας σώσει. Είναι η έκτη φορά που προσπαθεί να μας σώσει. Η τρό’ι’κα επιβάλλει ολοένα και νέα χαράτσια στον Ελληνικό λαό, για να πληρωθούν τα τοκοχρεολύσια των τοκογλύφων.
Δεν είμαστε μόνο ο αδύναμος κρίκος στα οικονομικά, αλλά και σε πολιτική ηγεσία. Έχουμε μια κυβέρνηση της οποίας τα μέλη έχουν αλλοεθνείς ρίζες και καταβολές. Ο ΓΑΠ δεν πονάει την Ελλάδα, αφού γεννήθηκε στις ΗΠΑ από μητέρα παντελώς ξένη, και πατέρα μισό-Έλληνα, δεν έτυχε Ελληνικής παιδείας, γιαυτό μισεί την Ελληνική ιστορία,(βλέπε κατορθώματα Ρεπούση, Δραγώνα, κλπ), απόδειξη η παντελής αδιαφορία του για τα εθνικά μας θέματα, με το Τούρκο να γαβγίζει στο Αιγαίο, και η «Ελληνική» κυβέρνηση απαθής θεάται τα γενόμενα. Ο άλλοι ανώτατοι πολιτειακοί παράγοντες παντρεύτηκαν Γερμανίδες. Επίσης πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης, και στελέχη αυτής, παντρεύτηκαν Γερμανίδες και Εβραίες.
Τόσο ξελιγωμένοι για γυναίκα ήσαν, που όποια ξένη «τους την έπεφτε», αμέσως τη παντρεύονταν.
Από τέτοια ηγεσία δύναταί τι αγαθόν είναι;;;
Από τέτοιους ξενομανείς πολιτικούς μπορεί ποτέ ο τόπος να περιμένει κάτι καλό;;;
Είμαστε ο αδύναμος κρίκος όχι μόνο στην οικονομία, αλλά και στην εξωτερική πολιτική, αφού κυβερνώμεθα από ξενομανείς πολιτικούς.
Την Εξωτερική μας πολιτική την έχουμε αναθέσει στην Αμερικανική πρεσβεία και στη C.I.A……
Σήμερα ως άλλος Χαρίλαος Τρικούπης αναφωνούμεν,
«Δυστυχώς επτωχεύσαμεν»".

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος

12 σχόλια :

BUTTERFLY είπε...

Ολες οι θεωριες συνομωσιας, ακομα και του Λιακοπουλου, παντα με αφηνουν με ενα "μωρε λες"; Γιατι πιστευω οτι ο λογος που δεν τους πειραζει κανεις και τους αφηνει να τα λενε ειναι ισως γιατι αν τους πειραξουν θα τους επιβεβαιωσουν,ενω τωρα τεχνηεντως τους προβαλουν σαν γραφικους. Για αυτο δεν αποκλειω τιποτα, μη σου πω εχω αρχισει να εμπιστευομαι το ενστικτο μου ολο και πιο πολυ απο τη λογικη μου!

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

BUTTERFLY

Εγώ, αντιθέτως, παλεύω να μην αφήσω τη λογική μου να με κάνει να την εμπιστευτώ περισσότερο από το ένστικτό μου.

Ντίνος είπε...

Ο Χριστός και η Παναγία, τόσες πολλές μπούρδες μαζί, ούτε ο Λιακό δεν τις λέει!

Πάντως βασιλιά μου, το μόνο που αξίζει να σχολιάσει κανείς είναι το δικό σου σχόλιο περί Αμερικανοεβραίου, εννοώντας τον ΓΑΠ προφανώς.
Πρόκειται περί ακροδεξιού αστικού μύθου, ο Παπανδρέου δεν έχει ίχνος Εβραϊκού αίματος, οι Μινέϊκο ήταν και είναι Πολωνοί χριστιανοί, ενώ η μητέρα του Μαργαρίτα επίσης είναι από σόι χριστιανών.
Περισσότερα εδώ:
http://sarantakos.wordpress.com/2011/04/14/mineyko/

Ο Ελληνικός λαός ψηφίζει άχρηστους σαν τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή ή τον Μητσοτάκη, προφανώς γιατί μόνο από τους άχρηστους μπορεί να ζητά ρουσφέτια.
Με το να υφαίνουμε θεωρίες συνωμοσίες της κακιάς ώρας, δεν πρόκειται να μας οδηγήσει πουθενά, απλά θα αποπροσανατολίζει από τα πραγματικά προβλήματα του πολιτικού συστήματος, όπως οι οικογενειοκρατία, οι ανύπαρκτες δημοκρατικές διαδικασίες μέσα στα κόμματα, κλπ.
Περιττό να σου πω πόσο με απογοήτευσε αυτή σου η ανάρτηση.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Ντίνος

1. Το να αποκαλείς κάτι μπούρδα χωρίς να το
αιτιολογείς αντιπαραθέτοντας στοιχεία είναι μπούρδα.
2. Σ' ευχαριστώ για την παράθεση του γενεαλογικού
δέντρου του πρωθυπουργού. Επιβεβαιώνει ότι δεν είναι Έλληνας.
3. Ξαφνικά βλέπεις ένα μπλογκ που παρακολουθείς και σου αρέσει
να ασπάζεται ακροδεξιούς μύθους.
Τι να κάνουμε! Οι απογοητεύσεις δύο πράγματα μπορούν να κάνουν.
Είτε να μας χαλάσουν τη ζωή ή να της δώσουν νόημα.

Υ.Γ. Ο χαρακτηρισμός "Εβραίος" δεν αφορά εθνικότητα.
Αφορά νοοτροπία και συνάφι.

BUTTERFLY είπε...

προσκλησηηη! να ξεχαστουμε λιγο!

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

BUTTERFLY

Πως να ξεχαστείς ρε φιλενάδα την ώρα που σε πηδάνε;

Άκης Γαβριηλίδης είπε...

Ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός "τουρκόΣΠΟΡΟΣ" μήπως αφορά και αυτός νοοτροπία;
Ποια ακριβώς νοοτροπία;

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Άκης Γαβριηλίδης

Ο χαρακτηρισμός "τουρκόσπορος" δεν αφορά νοοτροπία, αφορά καταγωγή και δεν είναι ρατσιστικός. Δεν έχω τίποτα ούτε με τους Τούρκους ούτε με τους σπόρους.
Παρατηρώ πάντως ότι και εσύ όπως και ο φίλος μας ο Ντίνος παραπάνω, δεν ασχολείστε καθόλου με το θέμα και το αντικείμενο της ανάρτησης.
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή.

Άκης Γαβριηλίδης είπε...

Ο χαρακτηρισμός "τουρκόσπορος" αφορά καταγωγή και άρα είναι ρατσιστικότατος.
Ασφαλώς και έχεις κάτι και με τους Τούρκους και με τους σπόρους: έχεις μίσος και φθόνο γι' αυτούς, όπως και για τους Εβραίους.
Αν δεν είχες, η αναφορά σε αυτούς στην πρώτη-πρώτη πρόταση του άρθρου σου δεν θα είχε κανέναν λόγο ύπαρξης.
Ασχολούμαι με το θέμα και το αντικείμενο της ανάρτησης, το οποίο είναι το μίσος και ο φθόνος που εκφράζει για τους Εβραίους και τους τουρκόσπορους, τους οποίους θεωρείς γουρούνια.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Άκης Γαβριηλίδης (ψυχαναλυτής)

Τα παίρνω όλα πίσω επειδή μόλις διάβασα τα σοφά σου λόγια διαπίστωσα ότι έχεις απόλυτο δίκιο.
Πήγα λοιπόν στην κάβα της γειτονιάς μου να πάρω ουίσκυ και ηλιόσπορους, να γίνω πίτα, να ξεχάσω τη σφαλιάρα που μου έχωσες. Μόλις ο καβατζής άκουσε τη λέξη "ηλιόσπορος" με πέταξε έξω από το μαγαζί αποκαλώντας με ρατσιστή και φωνάζοντας ότι πρέπει να ντρέπομαι που διαχωρίζω τον ηλιόσπορο από τον πασατέμπο. Τον ρώτησα μήπως λέγεται Γαβριηλίδης αλλά αυτός συνέχισε να με βρίζει και να με διώχνει από το μαγαζί. Βγήκα στο δρόμο συντετριμμένος, χωρίς ουίσκυ και ηλιόσπορους, έκατσα σε ένα παγκάκι και έκανα βαθειά ενδοσκόπηση και αυτοκριτική. Μετά από ώρες κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν μισώ ούτε τους Τούρκους, ούτε τους σπόρους ούτε τους ηλιόσπορους. Τα μόνα που μισώ στη ζωή μου είναι η πολλή ζέστη, τα κουνούπια και οι ηλίθιοι που νομίζουν ότι είναι έξυπνοι.
Σ' ευχαριστώ όμως ρε μάγκα επειδή με έκανες να καταλάβω ότι είμαι αρκετά έξυπνος και αρκετά κουφάλα, ώστε όταν θέλω να τα χώσω στους Εβραίους και τους Τούρκους, μιλάω για τη σχέση των πολιτικών με την Εκκλησία. Απλά εσύ δεν είσαι τόσο βλάκας και δεν την έφαγες τη φάβα.

Άκης Γαβριηλίδης είπε...

Παρατηρώ πάντως ότι ακόμα δεν βρέθηκε κανένας να ασχοληθεί με το "θέμα και το αντικείμενο της ανάρτησης" ...

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Άκης Γαβριηλίδης

Μα η ανάρτηση αυτή δεν χρείζει και πολλών σχολίων και πόσο μάλλον αναλύσεων και μπουρδολογιών. Μια διαπίστωση και μια επισήμανση κάνει μόνο και ο νοών νοείτω. Από 'κεί και πέρα ο καθ' ένας δικαιούται να την σχολιάσει και να πει τι σκέφτεται, όπως ακόμα δικαιούται και να μπουρδολογεί. Δικαιούμαι όμως κι εγώ να μου τη δίνουν οι βλάκες που κοιτάζουν το δάχτυλο αντί για το φεγγάρι και που είναι ικανοί να αναλύσουν ακόμα και το χρώμα του νυχιού, ακόμα κι αν ένας απ' αυτούς είμαι κι εγώ ο ίδιος.