Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΑΓΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για τον Stephen Hawking:

"Ο συγκεκριμένος παραπληγικός βρετανός επιστήμων είναι απολύτως συμπαθής ιδιαιτέρως διότι ευρίσκεται εις μίαν δραματικήν κατάστασιν υγείας απεικονιζομένην εις δημοσιευθέντα φωτογραφικά στιγμιότυπα, απολύτως καθηλωμένος και επικοινωνών με ηλεκτρονικήν φωνήν, που επιφέρει την κατανόησιν δια την συμπλεγματικότητα και τραγικότητα των απόψεών του που αδίκως βεβαίως ενοχοποιούν ουσία τον Τρισάγιον Θεόν δια την δυσχερεστάτην θέσιν της υγείας του διότι η ασθένεια, η φθορά και ο θάνατος δεν προέρχονται από τον Θεόν αλλά είναι αποτέλεσμα της σχάσεως των ανθρώπων και του κόσμου από Αυτόν."

Ο Βασιλιάς της Μοναξιάς προς τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ:

Ο συγκεκριμένος παραπληγικός βρετανός επιστήμων, κύριε, θεωρείται ο μεγαλύτερος εν ζωή επιστήμων και απο τους μεγαλυτέρους, αν όχι ο μεγαλύτερος επιστήμων που εγεννήθη ποτέ εις τον μάταιον τούτον κόσμον. Το πως είναι δυνατόν ένας τοιούτος επιστήμων, διαθέτων τοιούτην νόησιν, να εκφέρει τραγικάς και συμπλεγματικάς απόψεις, μόνον ο Πανάγαθος θα μπορούσε ίσως να μας το εξηγήσει.
Σαφώς και δεν ευθύνεται ο Τρισάγιος Θεός σας δια την δυσχερεστάτην θέσιν της υγείας του εν λόγω επιστήμονος, όπως επίσης δεν ευθύνεται διά τους ποταμούς του αίματος που έχουν χύσει οι χριστιανοί εις το όνομά του ανά τους αιώνας, όπως δεν ευθύνεται διά τον εκφυλισμόν εκείνων που αυτοανηγορεύθησαν εκπρόσωποί του επί του κόσμου τούτου, ούτε και διά τα αίσχη και τας παρανομίας που διεπράχθησαν και διαπράττονται εις τους κόλπους των εκκλησιών σας.
Η φθορά και ο εκφυλισμός των εκκλησιαστικών σας καταστημάτων δεν προέρχονται από τον Θεόν αλλά είναι αποτέλεσμα της αδηφαγίας των εισπρακτόρων και των διαχειριστών των και της σχάσεως των ανθρώπων των εκκλησιών σας από τον σκοπόν εις τον οποίον ετάχθησαν.

ΥΓ 1. Δεν υπήρχε λόγος να κουραστείτε γράφοντας ογδόντα ολόκληρες λέξεις για τον εν λόγω "παραπληγικόν βρετανόν επιστήμονα με τας συμπλεγματικάς απόψεις".
Αν γράφατε τις εξής επτά "δεν πας να ψοφήσεις ρε κομπλεξικέ σακάτη",
τα ίδια θα καταλαβαίναμε.

ΥΓ 2. Ο Stephen Hawking ασχολήθηκε με τις μαύρες τρύπες του σύμπαντος.
Τώρα οι μαύρες τρύπες του καλυμμαυκίου ασχολούνται με τον Stephen Hawking.

Stephen Hawking - βιογραφικό

6 σχόλια :

Γούρνα είπε...

Ευρίσκομαι εις την ευχάριστον θέσιν να σας παρακαλέσω δια την άδειάν σας προς αναδημοσίευσιν μέρους της αναρτήσεώς σας, με σκοπόν την προβολήν το θεάρεστου έργου του συμπαθεστάτου - πλην όμως καθηλωμένου- μητροπολίτου...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας απ-εύχομαι ταχύτατην επανάκαμψιν εις τον δρόμον του παραλόγου...

Artanis είπε...

Έγραψες με την απάντηση αυτή!
Γελάω τρελά, λέμε :)
Καλημέρα από ΝΖ...

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

ΑΥΤΟΜΟΡΦΩΣΗ ΛΕΜΕ!

Ευρίσκομαι εις την αμήχανον θέσιν να σας πω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να πάρετε ότι θέλετε και να το χρησιμοποιήσετε όπως καταλαβαίνετε.
Με την σειρά μου σας απεύχομαι να είστε ψηφοφόρος και δη του κυβερνώντος.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Artanis

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με χαροποιεί το ότι σε κάνω να γελάς.
Καλησπέρα από GR.

Artanis είπε...

Γελάω για να μην τα πάρω τελείως στο κράνος...Αν μάλιστα τον είχα μπροστά μου τον Σεραφείμ, θα του γέλαγα κατάμουτρα, επειδή αυτό του αξίζει...Ξέρεις τί σπάσιμο νεύρων είναι αυτό;

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Artanis

Καλή ιδέα το σπάσιμο νεύρων αλλά, δυστυχώς, σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάζεται και σπάσιμο μούτρων.