Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

JEAN COHEN ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ

Χθες οι άνανδροι Εβραίοι έδειξαν για μία ακόμα φορά πόσο φοβούνται ακόμα και τη σκιά τους, θερίζοντας, σε διεθνή ύδατα, αμάχους που προσπάθησαν να σπάσουν τον αποκλεισμό της Γάζας.

Στα παραλειπόμενα της γενικότερης εβραϊκής θηριωδίας (αν μπορούμε να θεωρήσουμε παραλειπόμενο οτιδήποτε σχετίζεται με αυτούς τους άνανδρους χέστες δολοφόνους) έχουμε και αυτόν εδώ τον ανεκδιήγητο τύπο, που δηλώνει Έλληνας πολίτης.
Διαβάστε τι γράφει στην ανυπόληπτη και προπαγανδιστική του ιστοσελίδα, ενώ παράλληλα σιωπά στις πειρατικές τρομοκρατικές δολοφονικές ενέργειες των συμπατριωτών του και βλέπει μόνο μιά αντισιωνιστική προπαγάνδα, χωρίς ωστόσο να νιώσει την ανάγκη να ζητήσει μιά ειλικρινή συγγνώμη επανόρθωσης από τα αθώα θύματα που πλήρωσαν (από το 1948 έως σήμερα) με τη ζωή τους το δικαίωμά τους να ζουν ελεύθεροι στη πατρογονική τους γη.

-Το πλοίο των τρελών
-Οι υποψήφιοι που βοήθησαν όταν το ζητήσαμε

Οι πολιτικοί που καταγράφονται στην προεκλογική λίστα του Jean Cohen να μας πουν τι είδους βοήθεια προσέφεραν όταν τους ζητήθηκε και εάν επιμένουν ακόμη και σήμερα στις απόψεις τους.

πηγή

6 σχόλια :

μαχαιρης είπε...

Τον κυριο Κ τον εχουμε δει και στην τηλεοραση ...παρα πολλες φορες στο παρελθον να δικαιολογει
πολυ σοβαροτερα γεγονοτα απο τα τωρινα...
Δυστυχως ομως γι αυτον και ευτυχως για μας ειναι πλεον γνωστος σε ολους...
Παραπερα επειδη γνωριζω οικογενειες ελληνων πολιτων Ιουδαιων στο θρησκευμα και ΥΠΟΘΕΤΩ
οτι θα υπαρχουν και μπλογκερς....
ΠΑΡΑΚΑΛΩ...καποιον απ αυτους να μας πει τη γνωμη και τη θεση του πανω στο γεγονος....

Artanis είπε...

Ναι προσπαθούν να μας πείσουν πως έχουν όλα τα δίκια του κόσμου, και ήδη κάποιος ανώνυμος έγραψε σε μια φίλη που έγραφε αυτά που πίστευε...
Όσο για το κύριο Τάδε, δεν τον γνωρίζω, δεν με ενδιαφέρει να τον γνωρίσω και αδιαφορώ για τους συλλογισμούς του...Υποθέτω όπως αδιαφορεί κι αυτός για τους συλλογισμούς όλων ημών...

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

μαχαιρης

Ενδιαφέρον θα είχε να μας έλεγαν.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Artanis

Το να τον γνωρίσουμε σε βάθος δεν υπάρχει λόγος αλλά πιστεύω ότι κάτι τέτοιοι καλό θα είναι να ξέρουμε τουλάχιστον τι ρόλο παίζουν μιάς και ζουν στην ίδια χώρα μ' εμάς και ανακατεύονται με σοβαρά θέματα.

Ανώνυμος είπε...

οταν η γιαγια μου ηθελε να με φοβερισει μου λεγε"κοιμησου θα ρθουν οι οβραιοι".Ποτε δε μου πε για γερμανους η τουρκους.Κατι θα ηξερε.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Ανώνυμος

Μακράν το εξυπνότερο σχόλιο που έχει γίνει εδώ και 2 χρόνια σ' αυτό το μπλογκ :)