Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ

Προσποιούμενος τον συγγενή, έπαιρνε σβάρνα τις κηδείες αγνώστων για να απολαύσει δωρεάν γεύματα. Ο λόγος για ένα 40χρονο άνδρα, τον οποίο και ανακάλυψε ο Ντάνι Λάνγκστραατ (η κουφάλα που λέγαμε), διευθυντής του γραφείου Funeral Home. Ο εν λόγω κύριος εμφανιζόταν 4 φορές την εβδομάδα στο νεκροταφείο του Χάρμπορ και συστηνόταν στους συγγενείς ως ο μακρινός ξάδελφος, θείος ή ανιψιός, που έμενε χρόνια στην Αυστραλία και το έμαθε τυχαία.

Ο Λάνγκστραατ (η κουφάλα που λέγαμε), αφού τον εντόπισε σε πολλές κηδείες, τον έβγαλε φωτογραφία και του ζήτησε να απομακρυνθεί από το νεκροταφείο. Μάλιστα, έστειλε το πρόσωπό του σε όλα τα γραφεία κηδειών της Νέας Ζηλανδίας, ενώ πια σε κάθε κηδεία προειδοποιεί τους συγγενείς των νεκρών για την ύπαρξή του.

"Πάντα κουβαλούσε ένα σακίδιο μαζί του, το οποίο ήταν γεμάτο τάπερ. Στο τραπέζι, όταν δεν τον κοιτούσαν, έβαζε ότι φαγητό μπορούσε μέσα", υποστηρίζει σε τοπική εφημερίδα ο Λάνγκστραατ (η κουφάλα που λέγαμε).

Μάλιστα, ο "συγγενής" ήταν πάντα κουστουμαρισμένος, ευγενικός και ήσυχος, ενώ πολλές φορές μπορούσε ακόμα και να κλαίει με λυγμούς, λέει ο διευθυντής (η κουφάλα που λέγαμε).


7 σχόλια :

CooLis είπε...

...ΜΑ ΕΝΤΛΩΣ ''ΚΟΥΦΑΛΑ'' ο
''Dosero'' !!!

Γραφεας Πεζικου είπε...

Εδώ που έχουμε φτάσει...δεν είναι καθόλου για γέλια,γιατί οσονούπω κι εδώ θα φυτρώσουν πολλά παρόμοια λουλούδια,εντός και εκτός Νεκροταφείων!Νομίζω;

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

COOLis

Και τι κατάλαβε η κουφάλα;

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Γραφεας Πεζικου

Ο θάνατός σου το φαί μου

ΕΩΘΙΝΟΝ είπε...

Ε,καλά,εδώ στη Δράμα έχουμε δυο-τρεις τύπους που δεν χάνουν κηδεία για κηδεία. Πρώτοι στα κόλλυβα, πρώτοι στην αίθουσα για καφέ, παξιμάδι κι ελίτσες! Μάλιστα, ένας απ' αυτούς, πίνει μόνο το κονιακάκι και τρωει τις ελίτσες, ο Αντώνης. Ο άλλος, δεν ξέρω τ' όνομά του, τη βρίσκει με το παξιμάδι. Όλοι τους ξέρουν, είναι λίγο φευγάτοι, ξέρετε, αλλά ανθρωπάκια του Θεού!!! Ο άλλος φαίνεται, έτρωγε πολύ, τα έπαιρνε και μαζί του... Δεν νομίζω ότι είναι θέμα πείνας, μόνο... αλλά είναι και χουγια αυτά καμιά φορά!

Γραφεας Πεζικου είπε...

ΕΔΩ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΚΑΒΑΛΑ...ΟΥΤΕ ΦΕΥΓΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΙ...ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ....ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΩΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΕΙΜΩΝΑ"ΣΤΙΣ ΒΑΘΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε παιδιά; Αυτή η κουφάλα που τον ξεμπρόστιασε τον άνθρωπο, τα κάνει όλα νόμιμα; Αν πας σε κάποιο τέτοιο γεύμα, θα δεις οτι τα μισά φαγητά πετιούνται. Καλά έκανε ο άνθρωπος. . . Έχετε δει εσείς συζύγους διευθυντών όταν κάθονται σε επίσημα γεύματα, να βάζουν στις τσάντες τους κεφτεδάκια;
Έχετε δει μαχαιροπίρουνα κλεμμένα από τραπεζαρίες ξενοδοχείων;