Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΒΟΗΘΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ...

Τρεις Ρώσοι άστεγοι έφαγαν έναν 25χρονο άνδρα, τον οποίο πρώτα δολοφόνησαν άγρια, και έπειτα πούλησαν ότι είχε απομείνει σε ένα κατάστημα με κεμπάπ, ανακοίνωσε σήμερα η επιτροπή έρευνας της ρωσικής γενικής εισαγγελίας...

"Οι ύποπτοι δήλωσαν ότι αισθάνθηκαν εχθρότητα προς το θύμα. Τον χτύπησαν αρκετές φορές με ένα σφυρί και ένα μαχαίρι και ο άνδρας πέθανε ακαριαία σε ένα δάσος στο Περμ (1.400 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας)", ανέφερε η επιτροπή σε ανακοίνωση της.
"Μετά από το έγκλημα, έκοψαν το σώμα, κατανάλωσαν ένα μέρος του και πούλησαν ότι απέμεινε σε ένα κατάστημα με κεμπάπ", προσθέτει η ανακοίνωση, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με τη ρωσική εισαγγελία, οι άστεγοι κατηγορούνται για τη δολοφονία του 25χρονου άνδρα και μπορεί να καταδικαστούν σε κάθειρξη δεκαπέντε ετών.

πηγή: tvxs.gr

Σημείωση:
Πριν λίγες μέρες, επίσης στη Ρωσία, ο Σεργκέι Γκαβρίλοφ που σκότωσε τη μητέρα του κι έφαγε κομμάτια του σώματός της κάνοντάς τα σούπα ή με μακαρόνια, εξασφάλισε μειωμένη ποινή κάθειρξης - μόλις δεκατέσσερα χρόνια και τρεις μήνες - επειδή του αναγνωρίστηκε ως ελαφρυντικό η...πείνα του!

Επίλογος:
"Μεγάλωσαν τα γένια μας η ψυχή μας αλλιώτεψε
αγριεμένο το σκυλί γαβγίζει τη φωνή του
βοήθα καλέ μου μη φαγωθούμε μεταξύ μας"...

10 σχόλια :

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Αρχή του τελους....ή μήπως τέλος τέλους;;;;

BUTTERFLY είπε...

Κανιβαλισμος! Απιστευτο! Μονο 15 χρονια;;;

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Ρίκη Ματαλλιωτάκη

Μάλλον το δεύτερο. Μόνο που αυτού του είδους το τέλος δεν έρχεται ξαφνικά και ακαριαία. Μπορεί να διαρκέσει πολύ...πάρα πολύ.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

BUTTERFLY

Απ' όσο ξέρω, στο Δυτικό κόσμο ο κανιβαλισμός δεν έχει προβλεφθεί σαν ποινικό αδίκημα, προφανώς επειδή θεωρείται οτι κάτι τέτοιο δε μπορεί να συμβαίνει σε μια "πολιτισμένη" κοινωνία. Άρα η καταδίκη και η ποινή είναι στην ευχέρεια του εκάστοτε δικαστηρίου.

Sissi Soko είπε...

Ο Στάλιν προστάτευε τους καλούς χωρτοφάγους υπηκόους, ο Μεντβιέντεφ με τον Πούτιν τι στο διάολο κάνουν;

Martina είπε...

Καθημερινά ακούμε για δολοφονίες και αυτό δεν μας εκπλήσσει, όταν όμως ακούμε για κανιβαλισμό μας σηκώνεται η τρίχα.. Με την ιδέα του πρώτου είμαστε εξοικειωμένοι, με το δεύτερο όχι..ακόμα..
Φοβάμαι τη στιγμή που θα προσπερνάμε αδιάφορα..ήδη προσπερνάμε τόσα..

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Nikolaos Sokos

Τώρα σοβαρολογείς οτι δεν ξέρεις τι κάνουν;

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Martina

Φοβάμαι πως, δυστυχώς, έχεις δίκιο.
Θέμα χρόνου και επανάληψης είναι το να συνηθίζει ο άνθρωπος τα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι η φτώχεια σε αυτές τις περιπτώσεις και το ξέρετε, πιστεύω. Σε όλες τις κοινωνίες, σε όλα τα πολιτικά συστήματα υπάρχουν άνθρωποι με ψυχιατρικά προβλήματα με αιτίες και αφορμές που ποικίλλουν -αν διαπιστωθούν ψυχιατρικά. Κατά συνέπεια η ιδιότητα του αστέγου δεν πρέπει να συσχετίζεται με την πράξη. Το ίδιο έκανε και Γερμανός ευκατάστατος (αν θυμάστε που διατηρούσε τα υπολείμματα των οργάνων στο ψυγείο για μελλοντική κατανάλωση).
ευχαριστώ

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Ανώνυμος

Στην περίπτωση του Γερμανού "ευκατάστατου", όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις "ευκατάστατων" κανίβαλων, σαφώς και πρέπει να δεχτούμε οτι οι λόγοι έχουν να κάνουν με κάποιου είδους ψυχικές διαταραχές, αλλά στην περίπτωση των Ρώσων αστέγων, δύσκολα μπορώ να φανταστώ την ύπαρξη τέτοιας σύμπτωσης. Να έχουμε δηλαδή ΤΡΕΙΣ άστεγους που τυχαίνει, εκτός απ' το να είναι πεινασμένοι και καταφρονεμένοι, να πάσχουν και οι τρεις ταυτόχρονα απο τις ίδιες ψυχικές διαταραχές που να τους οδηγούν σε κανιβαλισμό. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να καταναλώνουν το μισό πτώμα και να πουλάνε το υπόλοιπο για να βγάλουν και κανένα φράγκο. Δε θέλω να πω οτι οι άνθρωποι αυτοί είναι στα καλά τους, διανοητικά και ψυχικά, αλλά το πιθανότερο είναι τα ψυχολογικά τους προβλήματα να προέρχονται απο την κατάσταση και τον τρόπο ζωής τους, ενώ σε περιπτώσεις "ευκατάστατων", πρόκειται καθαρά για λόξα και βίτσιο.