Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ, ΟΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ

Αναρωτήθηκε κανείς τι απέγινε εκείνο το χοντρό παιδί που μέχρι πριν ένα μήνα ήταν πρωθυπουργός αυτής της χώρας; Σιγά μην αναρωτηθήκατε, άκαρδοι Έλληνες. Έτσι συμπεριφερόταν πάντα αυτή η χώρα. Μόλις έβρισκε καινούριο και πολλά υποσχόμενο γκόμενο, πέταγε τον προηγούμενο στα αζήτητα. Ο Κώστας όμως, παρά τα φαινόμενα, το φέρει βαρέως αφού μέχρι την τελευταία στιγμή η Ελλάδα του έλεγε οτι είναι ο καταλληλότερος και ξαφνικά τον κεράτωσε με άλλον. Μη μπορώντας να το χωνέψει, αυτοεξορίστηκε και πήρε τους δρόμους με σκοπό να καταγγείλει την μοιχαλίδα σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο φακός του blog τον συνέλαβε επί το έργον, κάπου στη Νέα Υόρκη...


4 σχόλια :

Crux είπε...

Αυτό θα πει αδικία.Ε όχι και να αφήσουν άνεργο στους δρόμους τον καταλληλότερο!Αίσχος.Που είναι η δικαιοσύνη σε αυτό το φλέγον ζήτημα?Πρέπει να χυθεί αμέσως άπλετο φως και διαφάνεια και να τιμωρηθούν αυτοί που τον απέλυσαν και εγκατέλειψαν το ταλαιπωρημένο κορμί του στα πεζοδρόμια.Ο καταλληλότερος που κάποτε κυβερνούσε τώρα χαροπαλεύει να φάει και να επιβιώσει.
ΝΤΡΟΠΗ!

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Crux

Η αδικία βασίλευε και θα βασιλεύει πάντα σ΄αυτόν τον τόπο.

Crux είπε...

Πάλι καλά που ο θεός τον προίκισε με πολλά στρώματα λίπους.Θα μπορέσει να επιβιώσει για αρκετό καιρό.
Αλλά δεν σκεφτήκαμε το ενδεχόμενο ότι μπορεί να μην παραιτήθηκε αλλά απλώς να έπεσε σε χειμερία νάρκη.Κανείς δεν ξέρει... ίσως το καλοκαίρι το καταλληλότερο τέρας να ξαναξυπνήσει.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Crux

Αυτού του είδους τα ζωντανά το συνηθίζουν να πέφτουν σε χειμερία νάρκη και ενίοτε σε θερινή. Το συγκεκριμένο όμως το βλέπω λίγο δύσκολο να ξυπνήσει τόσο σύντομα, λόγω του οτι θα το παραμονεύει στον ύπνο του ο Μητσοτάκης και όποτε πάει να ξυπνήσει, θα του ρίχνει μιά στο κεφάλι για να ξανακοιμηθεί.