Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ - ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ







Στις 5 Αυγούστου, μπαίνοντας στο λιμάνι της Σητείας, ένας σκύλος πνιγμένος, επιπλέει με μιά πέτρα δεμένη στον λαιμό του. Το άμοιρο ζώο θα πάλεψε αρκετή ώρα προσπαθώντας να μην πνιγεί και τελικά βρήκε τραγικό θάνατο.

Λίγο καιρό πριν, ο Φιλοζωικός σύλλογος Σητείας απελευθέρωσε 2 κουταβάκια που είχε κλείσει κάποιος σε ένα τσουβάλι και είχε αφήσει στον ήλιο σε ερημικό σημείο κοντά
στον ποταμό Πισκοκέφαλο.

Δεν πάει καιρός από τότε που σοκαριστήκαμε όλοι από τις εικόνες των σκύλων που
πέθαναν από αργό βασανιστικό θάνατοκρεμασμένοι κάτω από ένα δέντρο.

Και τώρα έρχεται αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας, να κόψει με ψαλίδι κουρέματος τα αυτιά
του δύστυχου σκύλου του και μετά να ανεβάσει τις φωτογραφίες στο facebook!!! Θα σας έδινα το link της σελίδας του στο facebook, αλλά τον πλάκωσαν στις αναφορές και του την κατέβασαν. Το υποκείμενο αυτό ονομάζεται Γιάννης Καντίρος και δυστυχώς γιά εμάς τους Κρητικούς, είναι Κρητικός. Στο facebook ισχυρίζεται οτι είναι 19 ετών, αλλά εμένα δε μου φαίνεται να είναι πάνω από 15. Η λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες στο facebook ήταν "yeah!!! I cut the ears", ενώ σ' εκείνη που ποζάρει με το όπλο έγραφε: "aerovolo einai min pareksigi8oume!!!! opou na ne 8a faei kana mpalidi to skilaki!!" Σε ορισμένους που του την έπεσαν, απάντησε: "o re man einai mia xara!!!'' και ''re des kai tis alles fotos o skilos einai skilos dn pa8eni tippota!!!!!".

Στο facebook έχει ήδη ανοίξει σελίδα ειδικά γιά την δίωξή του και την Πέμπτη, πάνω από 1500 άτομα θα καταθέσουν αγωγή εναντίον του. Αν θέλετε να εγγραφείτε, θα βρείτε τη σελίδα ΕΔΩ.

6 σχόλια :

patsiouri είπε...

Ευχαριστώ.....
Εντωμεταξύ τον ψάχνω για να του προτείνω να αγοράσω εγώ αυτό το σκυλάκι και να το στείλω με δικά μου έξοδα σε όποιον ενδιαφέρεται να το υιοθετήσει.
Τζίφος.
Ο νεαρός έχει κατεβάσει ρολά.
Αν κάποιος στην Κρήτη μπορεί να τον συναντήσει, ας του μεταφέρει την προσφορά μου, σας θερμοπαρακαλώ...

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

patsiouri

Το βλέπω κάπως δύσκολο να βρεθεί κάποιος που θα έχει την δυνατότητα να τον συνατήσει, αλλά εύχομαι να βρεθεί. Τα θερμά μου συγχαρητήρια γιά αυτή σου την κίνηση.
Να είσαι πάντα καλά.

fractal είπε...

Γιατί να είναι μόνο για τους Κρητικούς η ντροπή!
Η ντροπή είναι για όλο το ανθρώπινι είδος.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

fractal

Λες να ανήκουν στο ανθρώπινο είδος τέτοια υποκείμενα;

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Κάτι τέτοιοι μαλάκες με κάνουν να ντρέπομαι που ειμαι Κρητικια

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Ρίκη Ματαλλιωτάκη

Το αντίθετο θα έπρεπε να συμβαίνει.
Η ύπαρξη και οι πράξεις κάτι τέτοιων υπανθρώπων πρέπει να κάνουν εμάς τους υπόλοιπους να αισθανόμαστε υπερήφανοι που είμαστε Κρητικοί, γιατί εκείνοι δεν είναι. Τι σχέση μπορούν να έχουν τέτοια υποκείμενα με τη γνήσια κρητική ψυχή και καρδιά;