Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΤΕΝΕΖΟΥ

Κάνετε κλικ στην εικόνα γιά να το διαβάσετε

2 σχόλια :

BUTTERFLY είπε...

Καλημερα!
Το παρακατω σχολιο αφησα ακριβως και στον Παπατρεχα:

Παρολο που εχω παρακολουθησει την πορεια του Θοδωρη απο την πρωτη σχεδον στιγμη και τον θαυμαζω για το θαρρος και την επιμονη του, διαφωνω με αυτη την προτροπη του να απεχει ο κοσμος απο τις εκλογες. Ειναι η τελευταια δεικλιδα ασφαλειας μας, το εσχατο μεσο που εχουμε για να τους πολεμησουμε, στελνοντας τους ενα ηχηρο μηνυμα, αποκλειοντας τα μεγαλα κομματα, στρεφομενοι προς τα μικροτερα.
Αν απεχουμε εμεις, παντα θα υπαρχουν καποια κομματοσκυλα και καποιοι καρεκλοκενταυροι που θα ψηφισουν και θα χαρισουν και αλλη εξουσια και αλλη δυναμη σε ολους τους αχρηστους που μας πινουν το αιμα. Η αποχη ειναι αδιαφορια, ειναι σαν να λες "εμενα δεν με νποιαζει, ας αποφασισουν οι αλλοι για τη ζωη και το μελλον μου"..αν ομως αδιαφορεις και μενεις αμετοχος, αυτοματως εγκαταλειπεις και το δικαιωμα να παραπονιεσαι μετα!

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

BUTTERFLY

Η συμμετοχή ή όχι στις (ευρω)εκλογές είναι άποψη του καθ' ενός μας. Ο Τενέζος όμως συμπεριλαμβάνει αυτή την προτροπή του ανάμεσα σε άλλες και αυτά που προτείνει, συνολικά, τα προτείνει όχι σαν πάγια τακτική, αλλά σαν ύστατη προσπάθεια και πράξη αντίδρασης απέναντι σε συγκεκριμένο σύστημα με συγκεκριμένες τακτικές. Αν κάποιος άλλος έχει άλλες προτάσεις πιό δραστικές και αποτελεσματικές, ας μας τις παραθέσει.