Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

DCA: ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ



links:

Ιστοσελίδα του Δρ.Μιχαλάκη πάνω στο DCA
Πανεπιστήμιο Αλμπέρτα
http://www.depmed.ualberta.ca/dca/

Τελευταία επιστολή του Δρ.Μιχαλάκη - Οκτώβριος 2008
http://andromedios.blogspot.com/2009/02/dca_10.html

4 σχόλια :

BUTTERFLY είπε...

Γνωστο το θεμα, οχι μονο για τον καρκινο. Εκει που πρεπει να υπαρχει κρατικη παρεμβαση, τοτε θυμουνται ολοι την ελευθερη αγορα. Και το κρατος προνοιας που ειναι; Ας καλυψει αυτο την οικονομικη διαφορα μεχρι ενος σημειου και ας αναγκασει τις φαρμακοβιομηχανιες να κανουν το σωστο. Αλλωστε δεν ειναι παρανομο να εχει βρεθει η θεραπεια και να μη δινεται στον κοσμο; Ανθρωποκτονια εκ προθεσεως!

Ο πατερας μου επαιρνε 1 σπρευ για το αναπνευστικο, το μοναδικο που τον επιανε γιατι εχει σοβαροτατο προβλημα, το οποιο συνδυαζε δυο συστατικα και το αποσυρανε, γιατι λεει ειχε κοψει τις πωλησεις σε κατι αλλα σπρεϋ που ειχαν μονο το ενα συστατικο το καθενα και επρεπε να τα παιρνουν συνδυαστικα!
Κατι αντιστοιχο και με ενα φαρμακο για το ζαχαρο πριν μερικους μηνες!
Σκατα! Ολα για τα φραγκα!

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

BUTTERFLY

Πότε θα αποφασίσουμε να πάμε να τους σπάσουμε τα κεφάλια;;;

Ανώνυμος είπε...

καλά είναι όλα αυτά αλλά πρέπει να είμαστε επιφυλλακτηκοί. Στο τέλος του Video εμφανίζεται μια διέυθυνση www.buydca.com στη οποία εμφανίζεται e-shop που λανσάει το φάρμακο. ΠΡΟΣΟΧΗ στο τι ακούμε και τι αναπαράγουμε γιατί υπάρχει κόσμος που υποφαίρει.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

Ανώνυμος

Σαφώς και πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Ξέρεις εσύ κάτι στον κόσμο που ζούμε που δεν χρειάζεται να είμαστε επιφυλακτικοί απέναντί του; Εγώ προσωπικά το έβαλα επειδή μιλάει ο ίδιος ο γιατρός. Αν τα λεγόμενά του αμφισβητούνται ή αμφισβητηθούν, το πρόβλημα θα είναι δικό του. Όσο γιά την εταιρία που λες, αυτή προφανώς κυκλοφόρησε το βίντεο γιά να διαφημιστεί, χρησιμοποιώντας όμως πραγματικά γεγονότα και όχι δικές της εικασίες ή ερμηνείες. Αν αυτό είναι παράνομο, ας της επιβληθούν οι κυρώσεις. Γιά ΄μένα η ουσία της υπόθεσης είναι ότι το φάρμακο αυτό, όποιο και να είναι, εμποδίζεται να τελειοποιηθεί και να κυκλοφορήσει. Αν το αφήνανε, θα βλέπαμε αν δουλεύει ή όχι.

σημ. Πάντα προσέχω τι γράφω και τι αναπαράγω.
Ευχαριστώ.