Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ


ΜΕΡΟΣ Α'
Απαντώντας στά σχόλια "κάποιων bloggers" γιά το υβριδικό βουλευτικό της αυτοκίνητο, (μία Lexus των 75.000 ευρώ) η Φωτεινή Πιπιλή είπε: "Και που ήσασταν ρε μάγκες όταν από την εποχή των Νομαρχιακών Εκλογών οδηγούσα Toyota Prius;"

Εδώ ήμασταν και το θυμόμαστε κυρία Φωτεινή. Αυτό που δεν θυμόμαστε, λόγω του οτι συνέβη προ αμνημονεύτων ετών, αλλά που μας το διηγούνται οι παπούδες μας, ήταν εκείνο που σου είχε πει ο Κυριάκος Παπαχρόνης σε ένα διάλειμμα της δίκης του όταν, νεαρή ρεπόρτερ τότε της ΥΕΝΕΔ, είχες πέσει πάνω του και του έκανες ερωτήσεις. Εσύ το θυμάσαι; Αν δεν σε βοηθάει το άτιμο το αλτσχάιμερ, ίσως σε βοηθήσει η παρακάτω φωτογραφία.


ΜΕΡΟΣ Β'
Η Φωτεινή Πιπιλή (επί χούντας ονομαζόταν Ανδρέου) και το χουντικό ιδεολόγημα. Το παραλήρημα της Ανδρέου του "Σήμερα" της χουντικής ΥΕΝΕΔ. Τι ευφράδεια! Τι λόγος συγκροτημένος! Τι ειλικρίνεια! Θαυμάστε την. Και ξαναψηφίστε την. Την επόμενη φορά δεν θα επιλέξει υβριδική Lexus. Θα κυκλοφορεί με υβριδικό τεθωρακισμένο.


4 σχόλια :

Unknown είπε...

αγαπητέ μου βασιλιά καλημέρα.
συμφωνώ και επαυξάνω με το άρθρο σου.
έχω όμως μια ένσταση σε σχέση με τη φωτογραφία: δεν χρειάζεται να εξευτελίσεις την θηλυκή της πλευρά επειδή διαφωνείς με τις ιδέες της, τη συμπεριφορά, τις πράξεις της.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

kokalina

Δεν συνηθίζω να εξευτελίζω πρόσωπα και πόσο μάλλον όταν φροντίζουν τα ίδια γι' αυτό. Πέραν αυτού, που ακριβώς διακρίνεις εξευτελισμό της θηλυκής της πλευράς;

Unknown είπε...

όπως επισήμανα στο πρώτο μου σχόλιο η φωτογραφία την προσβάλει ως γυναίκα και όχι ως το πολιτικό "ζώον" που πραγματικά είναι...

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

kokalina

Αν εννοείς το γέρικο σώμα, δεν φαντάζομαι οτι το δικό της απέχει πολύ απ' αυτό που βλέπεις.
Αν εννοείς τη φράση γιά το Rexona, της την είχε πράγματι πει ο Παπαχρόνης.