Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2009

ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΤ

Επειδή πληρώνουμε σαν κερατάδες τα κερατιάτικα της ΕΡΤ και τα "σχέδια ανάτασης" του αυτοκράτορα Παναγόπουλου, ο οποίος δηλώνει ευθαρσώς οτι "το σχέδιο ανάτασης της ΕΡΤ θα προχωρήσει με ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ", μπορούμε να τον φέρουμε αντιμέτωπο με ένα "κόστος" που θα τον κάνει να χεστεί πάνω του!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΤ!
Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την ΑΡΝΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΧΡΕΟΥΣ.
Δηλαδή: Εάν κάποιος σου χρεώνει μιά υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ( π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε, μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να πληρώσεις ΜΟΝΟ το δεύτερο.
Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή,
πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και καταθέτεις
ΜΟΝΟ το ποσό της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα)
και όχι το υπόλοιπο. Το ΤΠκΔ ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σου και αυτός δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα (οπότε και να σου κόψει το ρεύμα). Το υπόλοιπο ποσό ΜΠΟΡΕΙ να το διεκδικήσει δικαστικά! ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ «ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ» ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ. ΕΝΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ! ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ. ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ.

πηγή: busy bee