Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝΕ ΚΙ ΟΛΑΣ;


ΟΜΟΦΩΝΑ ΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ


22 Σωματεία και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο
τάχθηκε υπέρ της υποδοχής των Αμερικανών επισκεπτών στο νησί μας την 1 Μαρτίου 2009. Τα 22 Σωματεία του νησιού που καλύπτουν το σύνολο των εργαζομένων και των επαγγελματιών της Σαντορίνης κατέθεσαν ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο με το οποίο ζητούν το Δημοτικό Συμβούλιο να προστατεύσει με τις αποφάσεις του όλους τους επαγγελματίες του νησιού διότι τυχόν ακραίες διαμαρτυρίες θα πληγώσουν ανεπανόρθωτα τον Τουρισμό μας. Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν παραβρέθηκε εκπρόσωπος του ΚΚΕ που επίσημα αντέδρασε στην επίσκεψη του πολεμικού πλοίου, αντίθετα τον λόγο πήραν 2-3 μεμονωμένοι πολίτες οι οποίοι δήλωσαν αντίθετοι με την άφιξη των Αμερικανών, πολίτες που κατά δήλωσή τους δεν εκπροσωπούσαν κανέναν παρά μόνον τον εαυτό τους. Τέλος το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα υιοθέτησε το ψήφισμα των 22 Σωματείων.

ΜΕΤΑ ΒΑΪΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Σας μεταφέρουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα ο Δήμος Μυκόνου για το θέμα της επίσκεψης Αμερικανικών πλοίων στο νησί.Με την ευκαιρία θέλουμε να ρωτήσουμε το ΚΚΕ τι λέει η οργάνωση του ΚΚΕ στην Μύκονο για το συγκεκιριμένο δελτίο τύπου;
ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ( Σήμερα 27/3/2009) Τον Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κουσαθανά – Μέγα Αθανάσιο επισκέφτηκαν εκπρόσωποι της Αμερικάνικης Πρεσβείας την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009. Οι κύριοι Μάικλ Δ. Μόργκαν (ακόλουθος άμυνας της Πρεσβείας) και ο Τζόζεφ Τ. Χικς (ακόλουθος στα Σώματα Δυνάμεων Ασφαλείας) εξήραν τη Μυκονιάτικη φιλοξενία. Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Μυκόνου επιβεβαίωσε τις άριστες σχέσεις μεταξύ Μυκόνου και Αμερικάνων πολιτών και δήλωσε πρόθυμος, στα πλαίσια πάντα της τουριστικής ανάπτυξης, να ανταποκριθεί η Μύκονος ώστε να είναι πάντα τόπος φιλόξενος για κάθε επισκέπτη. Η συνάντηση, η οποία κινήθηκε σε πολύ φιλικά πλαίσια και σε εγκάρδιο κλίμα, τελείωσε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων εκατέρωθεν και φωτογραφιών.

πηγή:
www.neasantorinis.gr

2 σχόλια :

pmytilineos είπε...

Σεβόμαστε απόλυτα την γνώμη σου αγαπητέ φίλε. Δημοκρατία έχουμε. Δέξου όμως κι εσύ αν θέλεις την γνώμη ενός ολόκληρου νησιού που δεν μπορεί να πει όχι στην επίσκεψη σε όποιον θέλει τα έρθει να δει τις ομορφιές του.
Σε ευχαριστούμε

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ είπε...

pmytilineos

Κύριε Μυτιληναίε

Είναι τραγελαφικό, δημοσιογράφος άνθρωπος, να μας λέτε οτι σκοπός της επίσκεψης του αμερικάνικου ναυτικού είναι να δει τις ομορφιές του νησιού σας!
Τη γνώμη "ολόκληρου" του νησιού (με το οποίο έχω σχέσεις 20ετίας) θα τη δεχόμουν αν κάνατε δημοψήφισμα.
Σας εύχομαι καλή σεζόν
και καλές υποκλίσεις.